Millet İttifakı tarafından Zonguldak'ta  Cumhurbaşkanı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa CHP Zonguldak milletvekili ve 1 sıra milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, 2.sıra Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, 3.sıra milletvekili adayı Doğa, Şanlıoğlu, 4 sıra milletvekili adayı Merve Kır ve 5 sıra milletvekili adayı Cemalettin Sağtekin, CHP İl Başkanı Murat Polat, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Gelecek Parti İl Başkanı Mustafa Kutayer, Demokrat Parti il başkan vekili Menderes Uzun, İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay, iyi Parti İl Başkanı Samet Albayrak, Merkez ilçe başkanları, Kilimli Kozlu teşkilat başkan ve yöneticileri ile çok sayıda bu partililer katıldı.

Açılışta sırasıyla millet ittifakına üye partilerin Zonguldak il başkanları ve ardından Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları konuşma yaptılar.
Tören'de son olarak eski devlet bakanı Hasan Gemici'nin konuşmasından sonra Cumhurbaşkanlığı seçim koordinasyon merkezinin açılış kurdelesi il başkanları ve milletvekili adayları tarafından birlikte kesilerek gerçekleştirildi.


MURAT PULAT:  HAYIRLI OLSUN

CHP İl Başkanı Murat Pulat, "Sayın bakanım Sayın vekillerim il ilçe başkanlarım değerli Türkiye gönüllüleri hepiniz hoşgeldiniz ramazan bayramını kutladığımız bugün  13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu seçim koordinasyonu açıyoruz hayırlı olsun" dedi. 


ALBAYRAK: 14 MAYIS'TA BAHAR GELECEK

Deva Partisi İl Başkanı Samet albayrak'ta, "Siz değerli Zonguldaklıların bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapıp memleketimizi yeşerteceğiz. 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile millet ittifakı gelecek. Bahar gelecek" ifadesini kullandı.


MUSTAFA KUTAYER: BÖLÜŞÜRSEK ÇOK BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer'de, "İl başkanlarımız gereken konuşmaları yaptı, hepinizin Ramazan bayramını kutluyorum. Sadece bir söz söylemek istiyorum bölüşürsek tok  bölünürsek yok oluruz " şeklinde konuştu.

MENDERES UZUN ATATÜRK'Ü RAHMETLE ANDI

Demokrat Parti İl Başkan Vekili Menderes Uzun da yaptığı konuşmada Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'yü rahmetle andığını ifade etti.


BURAK EROL  DUA ETTİ

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ise,"Hepinizi selamlıyorum. Şuradaki tablo çok kıymetli Türkiye’de hukukun adalete önem verilmediği dönemde 6 parti bir araya geldi. Türkiye de biz iktidara geldiğimiz de Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda eğitim alanında sağlık alanında ne yapacağız yol haritamız önümüzde. Bize laf edenlerin nerede yol haritası nerede? Cumhur ittifakın eğitime ekonomiye sağlığa karşı yol haritası nerede? Seçim ofisinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz iftarda bir dua ettik bu dua karşı tarafı çok rahatsız etmiş biz bu duayı burada tekrar edelim" dedi ve tören'e katılan konuklara millet ittifakının başarı için dua ettirdi.


CEMALETTİN SAĞTEKİN: SEÇİME KADAR ÇOK ÇALIŞACAĞIZ...

CHP 5 sıra milletvekili adayı Cemalettin Sağtekin yaptığı konuşmada, kendisini 5 sıradan aday gösterilmesinin hiç önemli olmadığını 1 sıra adayı imiş gibi çalıştığını belirterek "Önemli olan millet ittifakının başarısıdır" dedi

MERVE KIR: 14 MAYIS AKŞAMI KILIÇDAROĞLU'NUN ZAFERİNİ KUTLAYACAĞIZ...

CHP 4 sıra milletvekili adayı Merve Kır ise, "Öncelikle bayramınızı kutluyorum hepiniz hoşgeldiniz hep birlikte bir hayal kurduk Cumhurbaşkanı seçim koordinasyon ofisi kurduk. 14 Mayısta tam burada Kemal Kılıçdaroğlu'nun  zaferini kutlayacağız " şrklinde konuştu.


DOĞA ŞANLIOĞLU: KUTLAMAYI 14 MAYIS AKŞAMI YAPACAĞIZ

CHP Zonguldak 3 sıra milletvekili adayı Doğa Şanlıoğlu ise, "Hepiniz hoşgeldiniz, 14 Mayıs'a kadar çok çalışacağız , 14 Mayıs akşamın da burada kutlayacağız. ' ifadesini kullandı

ERTUĞRUL: BU YOLUN SONUNDA ÇOK GÜZEL BİR BAHAR VAR

CHP Zonguldak 2.sıra Milletvekili adayı Eylem Ertuğrul 'da, "Öncelikle sevgi be saygı hepinizi selamlıyorum bayramınız kutlu olsun. Değerli dostlar biz bir yola çıktık genel başkanımızın önderliğinde bir yola çıktık. Bu yol saygı sevgi göstererek beraber yürünecek hak ve hukuk yolu. Bu yol uzun bir yol ama biz bu yolu hep beraber başaracağız bu yolun sonunda şairin dediği gibi çok güzel bir hayat yaşam var. Bu yolun sonunda emeklinin hakkını çocukların emekçinin halkını vermek var bu yolum sonunda çok güzel bir güneş var. Kemal Kılıçdaroğlunu cumhurbaşkanı görmek var. " dedi.


DENİZ YAVUZYILMAZ: YETKİ İSTİYORUZ
CHP Zonguldak milletvekili ve1.sıra Milletvekili adayı Deniz yavuzyılmaz ise, "Hepiniz hoşgeldiniz, bugün yüreğimi sıcak hava güzel, umudumuz yüksek bizim milletvekilimiz aday listemizde aynı zamanda gençlik var bugün gönülden kucaklaştığım kızım ve eşim babam da var kocaman bir aile olarak hepimiz buradayız. Hepimiz gönül gönüle burada bayramlaşıp kucaklaşıyoruz. Zonguldak’la ilgili politikaları Ankara’dan yönetiyorlar. TTK için bin işçi yeter mi baktılar tepki geldi 2 bin dedilerTTK  için 2 bin yeter mi yetmez biz 5 bin diyoruz. Ve arkamızda güzel bir siyasi iz bırakacağız. Sadece TTK mı rödevans işletmeleride desteklenecek şu anda kardemir'in erdemin yüzde 7 kömür ihtiyacını karşılayan Zonguldak 25ni karşılayacak duruma gelecek. Biz sadece kömür mü üretiyoruz aslında tank üretiyoruz tank o kömürler tanklar yapılıyor biz kömürümüzü canımızı verme pahasına taşıyoruz. Benim bir hayalim var, TTK atölyeler  var önceden binlerce kişinin çalıştığı imkan verilseydi belki uçak bile üretilirdi. Biz mücadele ettik muhalefet olarak elimizden geleni yaptık seçimden sonra hükümet olup büyüten zonguldakı konuşacağız. Yep yeni hayallere ortak akılla beraber yelken açacağız. 14 Mayıs akşamı sandıkları patlatmaya hazır mısınız iktidar olmaya hazır mısınız? o zaman yolumuz açık olsun diyorum." diye konuştu.

Törende son olarak eski devlet bakanı Hasan Gemici yaptığı konuşma ile Millet İttifakı'na destek talep etti.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Oğulcan Öz