GÜNCEL

Milletvekili Saffet Bozkurt müjdeyi verdi: Zonguldak'ta kadastro çalışmaları başladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 2B olarak gözüken alanlarda kadastro çalışmasının başladığı müjdesini verdi.

Milletvekili Bozkurt, Merkez, Ereğli, Devrek Çaycuma, Gökçebey, Kilimli ve Kozlu ilçelerinde toplam 38 köy ile Çatalağzı, Gelik ve Beycuma beldelerinde ise toplam 7 mahallede kadastro çalışması başlafığını açıkladı.
Milletvekili Saffet Bozkurt yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler ve daha önce duyurusunu yaptığımız; 73 adet birim 2335,41 hektarlık alanda 3402 sayılı Kadastro Kanunu’nun Ek-4. Maddesi kapsamında 2/B kullanım kadastro çalışmalarının başlatılabilmesi için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından 30.11.2023 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen köylerimizde ihaleleri alan firmalar ile sözleşme ve yer teslimleri yapılmıştır. Hayırlı olsun.
Bu kapsamda;

EREĞLİ
Alacabük, Aşağıhocalar, Aşağıkayalıdere, Aydın, Dağlıca, Davutlar, Düzpelit, Elmacı, Esenköy, Güllük, Güneşli, Güneşli Hacıosmanlar, Güneşli Mer.(Çaylıoğlu), Hacıuslu, Hasbeyler, İskenderli, Külah, Ortaköy, Öğberler (Öğberler(kirencik)-Öğberler (Merkez)-Öğberler (Yeniköy), Ramazanlı, Sakallar, Saltuklu, Serintepe, Sütlüce, Şamlar, Tepeörenvakıf, Velidağ, Yazıören, Yenidoğancılar, Yukarıhocalar, 

MERKEZ
Beycuma/Yeni, Beycuma/Birlik, Beycuma/Merkez

KİLİMLİ 
Gelik/Ayiçi, Cumayanı, Doğancılar, Hacıoğlu, Kuzyaka, Çatalağzı

KOZLU
Saka

ÇAYCUMA
Yeşilyurt

GÖKÇEBEY
Örmeci, Gaziler

DEVREK
Akçasu 

ilçelerimizde yer alan köylerimizin 2/B kullanım kadastrosu çalışmaları ile alakalı ihaleyi alan Ekol Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Sanayi Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi ile 09.01.2024 tarihinde sözleşme imzalanmış ve yer teslimi yapılmıştır.