TFF 2 Lig Beyaz Grup'ta yer alan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor zor günler geçiyor geçiriyor. Tribün lideri Miraç Balcı sosyal medya hesabından bir yazı yayınlayarak camiayı Birlik beraberliğe davet etti.
'Bizim tek çaremiz birlik olmak yoksa YOKUZ Hemşerim' diyen Miraç Balcı, kötü günde takımı terk etmeyeceklerini ve sonuna kadar destek olacaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi;

"BEN BURDAYIM VE HER ZAMAN NE KOŞULDA OLURSA BURDA TAKIMIN VE Yönetimin Yanında Olacağım. 

Ankara Cebeci'de Çanakkale 19 Mayıs'ta gırlağına kadar tribünleri doldurduğumuz zamanlarda bu takım kimindi? Şimdi bu zor günlerde bahanemiz Demir ailesimi!!  Sormadan geçmiyecem takım şampiyonluk Play Off 'a oynarken sorun yoktu sosyal medyalarınızda herkez Zonguldaksporluydu bugün ne olduda ne stadda nede sosyal medyada kimse yok! Niye protokol boş, niye sahipsiz?
Bizi değersiz kılan sadece başarıya endeksli kafalar çıkarı ve reklamları seven topluluk.
Gelmeyin arkadaşım yazmayın sormayın sosyal medyanızı sayfalarınızı şampiyonluğa ilk 5'e oynarken kullanın. Bana kızsanız da, sitem etseniz de umrumda değil. Şuan kimine hoş, kimine boş gelecek bu takım ne zorluklarla ne imkansızlıllarla mücadele ettiğini çoğunuz bilmiyor!! Bağırın yönetim istifa durmayın haydee!! Ben burdayım ve herzaman ne koşulda olursa burda takımın ve yönetimin yanında olacam. Bizim tek çaremiz birlik olmak yoksa YOKUZ Hemşerim.."
 

Kaynak: Ercan Aygün