Zonguldak Kömürspor Tribün Lideri  Miraç Balcı’nın  1 yıl maça girmeme  yasağı para cezasına  çevrilerek kaldırıldı.
Serik Belediyespor ile oynanan maçta yaşananlar nedeniyle bir yıl tribünlerden men cezası alan Tribün lideri Miraç Balcı'nın yaptığı başvuru kabul oldu ve para cezasını çevirerek yasağı kaldırıldı.

Miraç Balcı ve arkadaşları pazar günü oynanacak Vanspor müsabakasında tribünlerdeki yerini alarak takıma destek verecekler
FUTBOLCULARA MORAL VERİP TARAFTARI MAÇI DAVET ETTİLER

Tribün liderleri  Miraç Balcı ve Taner Aslantürk, takımın yaptığı antrenmanı ziyaret ederek futbolculara moral verdiler.
Pazar günü  oynanacak  Vanspor maçına tüm taraftarları davet eden Miraç Balcı ve şu duygulara  yer verdiler:

Bu gün itibari ile Serik maçında aldığım ceza adli para cezasına dönerek kalkmıştır. 
Haftasonu oynanacak  Vanspor maçında trübünde olacağım.
Cezalı olduğum süreçde bana manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen büyük Zonguldakspor taraftarına ve gazeteci abi kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.
Haftasonu bu önemli maça il, ilcelerin'de katkısıyla tribünleri dolduracağımız'dan şüphemiz hiç yok.Sen Ben Yok! Sadece Zonguldakspor.'
KENETLENME SAHAYA YANSIYACAK
Tribün lideri Taner Aslantürk ise;" Son zamanlarda Zonguldak Kömürspor etrafında bir kenetlenme oluşuyor. Biz iyi günde değil kötü günde de takıma destek olmaya devam edeceğiz. Başımıza istemediğimiz olaylar geldiği için bir iki maçta tribünlerde olamadık. Miraç Balcı'nın cezası bitti.
Son zamanlarda Zonguldak Kömürspor etrafında bir kenetlenme oluştu. Önemli olan kötü günde sahip çıkmaktır
Ben tüm arkadaşlarımızı taraftarları bu maça davet ediyorum"dedi
 

Kaynak: Ercan Aygün