AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, oyunu İnağzı Köksal Toptan Ortaokulu 1079 nolu sandıkta kullandı.

Milletvekili Muammer Avcı oy kullandıktan sonra sandıkları ziyaret ederek sandık görevlilerine ve vatandaşlara hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulundu.

Seçimleri değerlendiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, 14 Mayıs'taki zafer'in ardından 2 zaferi de tadacaklarını belirterek şunları ifade etti;

"Öncelikle tabii on dört Mayıs'ta bir seçim gerçekleştirdik. Bu seçimde görüyoruz ki aziz ve asil olan Türk milleti, AK Parti'mize, Cumhur İttifakımıza teveccüh gösterdi ve bu anlamda parlamentodaki salt çoğunluğun üzerinde milletvekilliği seçimlerini gerçekleştirdik. Tabii cumhurbaşkanlığı seçimleri için bugün buradayız. Bugün yirmi sekiz Mayıs. Tarihi bir gün bizim için. Bugün milletimiz cumhurbaşkanına, lider karar verecek. Yani ülkemizin bizim iddiamız var. Türkiye yüz yılını hazırlamak gibi. Zonguldak'ımızda bu yüzyıla, gelecek yüzyıla hazırlamak, onun inşası anlamında gayret göstermek anlamında biz inanıyoruz ki aziz, asil ve necip Türk milleti şimdi de kendi iradesini ortaya koyacak, milli iradesine sahip çıkacak. Demokrasimize yakışan bir yaklaşımla birlikte bizleri inşallah zafer tatmayı nasip edecek. Ve inşallah inanıyoruz ki bu akşam saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizim için gelenekselleşmiş olan o meşhur balkon konuşmasını çok güçlü bir şekilde yüzde ellinin üzerinde ve meşruiyeti de daha yüksek bir seviyede olmak kaydıyla yeniden cumhurbaşkanlığı olarak kendisini görmek bizlere nasip olacak diye düşünüyorum. Ve ülkemizde gerek on dört Mayıs seçimlerinde milletimizin iradesini ortaya koyması, iradenin yüzde seksen sekizlik bir oranla tecelli etmesi ülkemizi demokrasi için çok önemlidir. Bugün yirmi sekiz Mayıs'ta da inşallah bu katılımın aynı şekilde devam etmesini bekliyoruz. Bugün için ülkemiz genelinde yağış beklen ama Zonguldak'ımızda özellikle merkez ilçemizde şu anda havanın gayet iyi olduğunu görüyoruz. Bütün seçmenlerden seçmen kardeşlerimizden iradelerini yansıtmalarını temenni ediyoruz. Ve bu seçimlerin gerek Zonguldak'ımıza gerek ülkemize tüm İslam coğrafyasına hayırlı uğurlu olmasını buradan diliyoruz. Ve inşallah bu seçimin de geçtiğimiz on dört Mayıs'taki seçim gibi en ufak bir sertliğe, kavgaya, gürültüye yana olmaksızın geçmesini buradan temenni ediyorum."

(Haber-Ercan Demir)