AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, TOGG'un Zonguldak Belediyesi'ne gelmesini değerlendirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı Zonguldak Belediye işini yerli ve milli otomobilimiz olan gelmesini onur ve gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Hakikaten onur verici, gurur verici bir gün yaşıyoruz. Biz tabii TOGG ile alakalı çok farklı bir düşüncelerdeyiz. Çünkü biz ülkemizin geçmiş tarihinde devrim otomobilini o gün için ihmal edip de nasıl önünü kestiklerini bildiğimiz zihniyete karşı bunu çok önemsiyoruz. Ve yıllar sonra ilk kez Türkiye Cumhuriyeti bir otomobil imalatı gerçekleştiriyor. Ve bunun adına da otomobil de demiyor. Ne diyor ona? Akıllı cihaz. Evet TOGG'un banttan iniş törenine Allah nasip etti ve bizler de katıldık. O gün için dedik ki bu bir akıllı cihazdır. Sadece bu işi otomobili olarak görmemek lazım. Dolayısıyla bugün için Zonguldak'ımıza gelmesini ve halkımızın bizatihi vesile olduğu için hem belediye başkanımıza tabii öncelikle bunun mimarı olan bu işin fikir babası olan saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve imalatın bütün aşamasına göre bir faaliyet gösteren görev isteyen bütün mühendislere huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum.
Çok gurur verici bir tabloyla karşı karşıyayız. Bu işlerin de seçim öncesinde gelmesi de ayrıca manidar oldu. İnsanlarımız en azından TOGG aracına dokunur. Bir pozisyonda neler yaptığınızı görebilir pozisyonda olması bizleri ayrıca sevindirdi"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz