Yüzlerce partili toplulu Zonguldak berisinde toplanarak slogan attılar Taksim başkanı başkan olmasını sevinçle karşıladılar.

CHP Genel Balkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ve CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu. Belediye önünde partililere hitap ettiler Destek olan partiler ve halka teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından ise tahsin Erdem belediye geçerek Görevini Ömer Selim alandan devraldı.

Zonguldak belediye başkanı Ömer Selim alan başkanlık müdürünü yeni başkan tahsin Erdem’e teslim etti.

Ömer Selim alan yaptığı  Eda konuşmasında, “31 Mart'ta bir ülkemizde olduğu gibi Zonguldak'ımızı da vatandaşımız sandığa gitti. Iradesini ortaya koydu. Bu irade sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı sayın Tahsin Erdem başkanımız seçim Kazanarak yeni belediye başkanımız oldu. 5 yıllık sürede sizler de görevi Muharrem başkanımla, kıymetli büyüğümüz hocamızdan devralmıştık. Bugün de bir devir tespit töreni gerçekleştiriyoruz. Tahsin Başkan'ımıza, Tahsin abimize, belediyemizin mührünü Belediye başkanlığı makamını teslim ediyoruz. Kendisine bu yolda  başarılar diliyoruz. Çok teşekkür ederim. Işi zor, yükü ağır. Zonguldak'ımızın çok hizmete ihtiyacı var. Ama ekibiyle beraber açıkladığı projeleri yapacağına ve Zonguldak'ımıza, insanımıza hakettiği hizmetleri vereceğine bütün kalbimizde inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun bizim memleketimiz, şehrimiz. Ben burada doğdum, burada öleceğim. Tahsin başkanımın, ekibimizin, belediye başkanı olarak yapılacak hizmetlerin bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz. Ve tahsin başkanıma bu konuda çok güveniyoruz”dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin  Erdem’de. “sevgili Alan’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Unutulmasın. Bugün biz yarın bir başkası olacaktır. Bu bir hizmet yarışıdır. Onun için kendisine çok teşekkür ediyorum bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı. Sağ olsun, var olsun.Herkezin belediye başkanı olacağım kimseyi ayırmayacağım tüm Zonguldak halkını kucaklayacakm ifadesini kullandı”

Konuşmalardan sonra Merkezce başkanı Osman zaimoğlu Ömer Selim alanın kapıya kadar uğurladı.

"MEKANIN SAHİBİ HALKTIR"
 Zonguldak yeni belediye başkanı tahsin erdem görevi devralmaya geldiğinde makamda bulunduğu sırada bir partili mekanın sahibi geldi şeklinde bağırınca tahsin erdem müdahale etti ve hayır mekanın sahibi haktır diyerek partiliye cevap verdi.

Muhabir: Ercan Demir