Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra ve Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç'ı makamında ziyaret ederek, Türk Jandarma Teşkilatı'nun 184. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç ile makamında bir süre sohbet eden Kotra ve Öztürk, kanun ordusu Jandarma'nın  184 yıla ulaşan tarihinin çok büyük başarılarla dolu olduğunu ve Türk Milleti'nin hizmetinde asayiş, güven ve huzurun temin edilmesinde gece gündüz görev yaptığını ifade ettiler.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra ziyaretle ilgili olarak;

 " İl Başkanımız Mustafa Öztürk ile İl Jandarma Komutanımız Sayın Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç'ı makamında ziyaret ederek Jandarma Teşkilatı'nın  184'üncü Kuruluş Yıldönümü'nü kutladık. Hüsnü kabulünden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Türk Jandarma Teşkilatı kuruluşundan bugüne vatan savunması, terörle mücadele, asayiş, huzur ve güvenin sağlanması için cansiperane görev yapmış, bu uğurda nice şehitler vermiş, halen aynı azim ve kararlılıkla görevine devam etmektedir.

İlimizde de, İl Jandarma Komutanımız Sayın Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç'ın yönetiminde her türlü kanun dışı eyleme karşı büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele edilmekte , büyük başarılar sağlanmakta ve asayiş, huzur ve güvenin sağlanması yönünde her an görev başında bulunmaktadır.

Bu vesile ile Türk Jandarma Teşkilatı'nın 184'üncü Kuruluş Yıldönümü'nü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kanun ordusu Jandarma Teşkilatı'nın başarılarının devamını diliyorum" dedi.

HABER MERKEZİ 

Editör: Oğulcan Öz