MHP Milletvekili Aday Adayı Murat Kotra aday adaylığı tanıtım toplantısında teşkilata kendini tanıtarak, Zonguldak için yaptığı çalışmaları değerlendirdi.
2019 yılından beri MHP Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak görev yaptığını ve Zonguldak’ın sorunlarına sahip çıktıklarını ve dile getirmek adına öncülük ettiklerini belirten MHP Milletvekili Aday Adayı Murat Kotra Milletvekili olduğu sürece kimsenin Zonguldak sorunlarını sümenaltı etmesine izin vermeyeceğinin sözünü verdi. 
Kotra; “İki dönemdir MHP Genel Merkezinde Sayın Genel Başkanımızın yanında Merkez Yönetim Kurulu üyeliği yapıyorum. Bu dönemde Batı Karadeniz sorumlusu olarak 2019 yılından beri de bölgemizde görev yapıyorum. Geçtiğimiz hafta da Zonguldak’tan Milletvekili Aday Adaylığı için Genel Başkanımıza talepte bulundum ve başvurumu yaptım. Öncelikle desteklerinden dolayı il başkanımıza ve ilçe başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. 2019 yılından beri Zonguldak'ın her türlü sorun ve sıkıntısına teşkilat olarak sahibiz. Bundan dolayı da aday adayı başvurumuzu yaptık. Bütün aday adaylarını tebrik ediyorum. Eğer ki milletimiz bize ruhsat verirse milletvekili olursam veya buradaki arkadaşlarımızdan herhangi birisi milletvekili seçilirse Zonguldak'ın hiçbir sorunu sümen altı edilmeyecektir. Bundan emin olabilirsiniz. Vermiş olduğumuz sözlerin bizzat arkasında olacağız. İnatçı bir yapımız vardır.  Bir şeye inanırsak, üzerine gidersek muhakkak onu başarırız. 8-9 aydır TTK ve özel maden ocaklarımızın sıkıntılarını kamuoyuna duyurmak konusunda öncü olduğumuzu düşünüyorum. Devrek’ten Alaplı’ya kadar Zonguldak’ın ne sorunu varsa sesleri olmak için elimizden gelen her türlü imkânı kullandık. MHP Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurusunda bulunanların sayısı 4 bin 694’tür. İnternetten başvuranların sayısı da 2 bin 804’tür. Toplamda 7497 kişi MHP aday adaylığı başvurusunda bulunmuşlardır. Bu süreçte dahi MHP’ye saldırılar durmamıştır. Artarak devam etmiştir. Özellikle Fetö irtibatlı başvurular tespit edilmiştir. Bu konuda da dikkat edilmesi gerekmektedir. Allah’ın izni ile bayrağı yere düşürmeyeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

(Haber: Neriman Dengiz)

Editör: Haber Merkezi