Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Murat Kotra 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçim sonuçlarını değerlendirerek Zonguldak'ın sorunlarını Ankara'ya taşımaya devam edeceğini belirtti.

Milletvekili seçilememesine rağmen 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına katılan MHP Milletvekili Adayı Murat Kotra;

"MHP oylarını yükseltti. 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimler de Zonguldak'ın milletvekilleri belli oldu. Zonguldak'ın 5 Milletvekili ve 1 MYK üyesi olduğunun altını çizmek istiyorum. Zonguldak'ın sorunlarını biliyorum ve Ankara'ya taşımaya devam edeceğim. Sorunların çözümü noktasında da elimden geleni yapacağım. Ben Zonguldak'ın evladıyım.  28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de hiç ayrılmadan sahalarda olmaya devam ediyorum. Bugün Eregli'de çalışmalar yapacağım ve köyümün dernek kongresine katılacağım. İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini açık ara Cumhur ittifakının alması için calisiyoruz ve açık ara alacağımıza da inancım tam. Zonguldak'ın artık 5 milletvekili 1 MYK üyesi var. Halkımızdan destek bekliyoruz. 

MHP varsa, umut vardır. 

MHP varsa, devlet vardır. 

MHP varsa, bayrak vardır. 

MHP varsa, tam bağımsız Türkiye vardır. 

MHP varsa, millet vardır. 

Çünkü MHP Millettir" dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz