Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak birinci sıra Milletvekili adayı Murat Kotra, siyasi partilerin milletvekili listelerini değerlendirerek, bazı partilerde yaşanan itiraz ve istifalarla ilgilenmediğini belirtti.
MHP listesinin iddialı isimlerden oluştuğunu belirten MHP Milletvekili Adayı Murat Kotra, hedeflerinin Zonguldak’tan bir veya iki milletvekili çıkarmak olduğunu dile getirerek; “Bu partimiz için bir başlangıç, bir milat olacaktır” dedi. 
Önceliklerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda yeniden Cumhurbaşkanı olması olduğunu dile getiren Kotra; ”İlk turda bu işi bitireceğiz” dedi. 

MHP’nin her yere iddialı girdiğini ve başarılı olduğunu belirten MHP Milletvekili Adayı Murat Kotra; “MHP teşkilatı olarak sadece Merkez Yürütme Kurulu Üyesi olduğum zaman değil bundan çok daha önce de ben zaten teşkilattaki arkadaşlarımla bir aradaydım.  MHP her yere iddialı girer ve başarılı bir sonuç alır. Buna da inancım tamdır.  Diğer partilerin listeleri ile ilgilenmiyorum. Bu onların kendi sorunları, beni ilgilendirmiyor.  Biz MHP olarak 5 tane iddialı arkadaşımızla beraber,  çok iddialı il teşkilatımız, çok iddialı 8 tane ilçe teşkilatımız, 17 Belde teşkilatımızla, dava arkadaşlarımızla beraber MHP'nin alabileceği en iyi oyu alma mücadelesi veriyoruz” dedi.

“Bu seçim bir milat olacak”

Önceliklerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda yeniden Cumhurbaşkanı olması olduğunu dile getiren Kotra; “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı olabilmesi için mücadele edip çaba harcayacağız. Bundan önce de harcamıştık. Yine aynı mücadelenin çok daha fazlasını vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza yeniden birinci turda işi bitirerek cumhurbaşkanı yapmak istiyoruz. MHP'yi mecliste kuvvetli bir şekilde sayısal çoğunlukta görmek istiyoruz.  Bunun için elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz. Zonguldak'tan MHP olarak en az bir milletvekili çıkaracağız. Gönül ister ki 5 milletvekili çıkaralım ama bazı gerçekler var o gerçekleri de konuşmak lazım. Önceliğimiz Zonguldak’tan 1, çıkartabiliyorsak 2 milletvekili çıkartmak.  Ama bizim esas işimiz seçimden sonra başlıyor. MHP bir milletvekili çıkartırsa bundan sonraki seçimde bu sayı 2 olur belediye başkanlıkları da alınır. Buna olan inancım tamdır. Bunu bir başlangıç, bir milat olacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun " dedi

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz