Bu sözleri CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat Zonguldak Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan için söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Murat Polat Zonguldak Belediye başkanı Dr Ömer Selim Alan'ın şehirde kavga halinde olduğunu ifade etti.

Selim Alan'ım şehre  zarar verdiğini ifade eden Başkan Murat Pulat çarpıcı açıklamalarıda bulundu.

Yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesi yeniden CHP'ye kazandırmayı istediklerini belirten İl Başkanı Murat Pulat şunları söyledi:

"SELİM ALAN ŞEHRE ZARAR VERİYOR"

Yerel seçimlerde yaklaşıyor. Zonguldak Belediyesi'ni yeniden CHP'ye kazandırılması konusunda, 
Zonguldak Belediyesi'ni almak bizim en büyük hedefimizdir elbette. Şehrin Belediyesi şehirle kavga etmemeli. Şehrin belediyesi şehre zarar verecek işleri yapmamalı. Çalışmalarını düzenli bir şekilde yapmalı. Yani hem iktidar belediyesisiniz hem de şehre kattığımız şeyleri yani çok da şey olmamakla birlikte bir şeyler var ama yapılanlar zaten devlet kendisi yapıyor. Bunu da belediyeyi ben yaptım diye belediye başkanı daha doğrusu havasını atıyor.  Ama yani tabii ki devlet olmadan belediyelerin bir şey yapma imkanı yok. Bunu biz daha önce Zonguldak'a verdiğimiz süreçler boyunca sıkıntıları çektik. Yani Bizim zamanımızda yapılan işte bir lavuar alanı projesi diğer projelere devlet katkısı olmadığında bir şey yapamıyorsunuz. Şimdi her şey ellerinde. Yani ne bekleniyor? Zonguldak'ın yani köprüyü yıkacağım. Onu yapacağım, onu yapacağım. Orayı kaldıracağım. Değil. Halka sunacağı yani halkın da desteğini alarak yapabileceği projelerle canlandırmak. Onların elinde yani"

CHP İl Başkanı Murat Pulat ayrıca TTK'ya işçi alım sürecinin gecikmesini de eleştirdi.

(ÖZEL HABER- ERCAN DEMİR)

Editör: Metin Özden