Başkan Çağlayan. Düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorusu üzerine şunları söyledi”

NEYDİ O ARKADAŞIN İSMİ. BİZ İFTAR SOFRASI KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Neydi o arkadaşın ismi. Bu arkadaşla (Osman Zaimoğlu) ilgili ben en son bir cümle kullanmıştım. Ben buna cevap artık vermeyeceğim. Bir kere verdim diye. Ona cevap yok İigili cevabımız var. Biz her zaman iftar sofrası kurmaya devam edeceğiz. Dün de 19 mahallede ayrı iftar sofralarında hemşehrilerimize, hem teşkilatımızın bir yüreğine, hemşehrilerimize garip gurebaya bizler zaten iftar sofralarında misafir olduk.

BİZ ÇOĞU İNSANI  BAŞKA SOFRALARDA KENDİNİ KAYBETMİŞ VAZİYETTE GÖRDÜK

Ramazan ayının manevi iklimini bizler yaşıyoruz. Biz çoğu insanı başka sofralarda kendini kaybetmiş vaziyette gördük. Biz iftar sofralarındayız. Herkes istediği sofrada olabilir. iftar sofralarıyla ilgili kurmaya da davet etmeye de davetçi ve misafir olmaya da devam edeceğiz fakat o arkadaşa cevap yok. 

Çağlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin  hiç iftarla ilgili bir program da düzenlenmemesi  sorusuna ise, “Kendi bilecekleri bir şey. bizi çok ilgilendiren bir durum değil” diyerek cevap verdi.

Başkan Çağlayan ayrıca DSi Dere ıslahı  çalışması ve dere duvarların güçlendirilmesi çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
 

Muhabir: Ercan Demir