Ak Parti İl Başkanlığı’nın Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısı ile başlattığı “Yüz Yüze 100 Program” Kapsamında Devrek ilçesinde Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın katılımlarıyla programlar gerçekleşti. Programlar şu şekilde

ÖNCEKİ DÖNEM İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI

İl Başkanı Sayın Mustafa Çağlayan riyasetinde, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erdal Mercimek, il Teşkilat Başkanı Erdoğan Muammer Koca, Devrek İlçe Koordinatörü Meftun Gülay, Devrek ilçe Başkanı. İsmail Cinbir, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Önceki dönem Devrek İlçe Başkanlarımı Erdoğan Akçabelen, Sezgin Gül, Özcan Özmekik, Yaşar Canbaş ve Murat Durdubaş ile bir araya gelerek değerlendirme ve istişare toplantımızı gerçekleştirdiler.

DEVREK KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Yüzn Yüze 100 program'lar kapsamında Devrek İlçe Kaymakamı  Muhammed Evlice'yi il başkanı Mustafa Çağlayan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Devrek İlçe Başkanı İsmail Cinbir ve yönetimi ile birlikte ziyarette bulundu. 

 FİDAN DİKİMİ

Her Fidan Bir Nefes Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle #üz Yüze 100 Program'ları kapsamında Devrek ilçemizde il ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte Devrek İlçe başkanlığı tarafından organize edilen fidan dikimi programı gerçekleştirildi.

FABRİKA ZİYARETİ

Yüz Yüze 100 Program'ları kapsamında Devrek ilçemizde faaliyet gösteren Başoğlu Orman Ürünleri işletme sahibi, iş insanı Necdet Başoğlu'nu ziyarette bulunuld. Kendilerine Hoş sohbetleri ve misafirperverliği için teşekkür edildi.

STK ZİYARETLERİ

Yüz Yüze 100 Program'ları kapsamında Devrek Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muhterem Sarı'yı ziyarette bulunuldu Güzel Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Devletimizin bekası uğruna hayatlarını ortaya koyan ve canlarını feda eden Şehit ve Gazilerimizi Rahmet ve Minnetle anıyoruz.

CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ DEVREK İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Yüz Yüze 100 Program'ları kapsamında Cumhur İttifakı (MHP) Devrek İlçe Başkanı Tanju Dökme ve yönetimine ziyarette bulunuldu. Başkan ve yönetimine hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür edildi çalışmalarında kolaylık ve muvaffakiyetler dilendi.

DEVREK AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETi VE PLAKET TAKDİMİ

Devrek ilçe başkanlığı yönetim kurulu toplantısına katılarak yeni ilçe başkanı İsmail Cinbir ve yönetim kuruluna muvaffakiyetler dilendi. Önceki dönem ilçe başkanı Murat Durdubaş'a yönetim kurulu üyeleri Murat Özmekik, Ali Özmekik ve Adnan Esim'e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketlerini takdim edildi 

Ziyaretlerde İl başkanı  Mustafa Çağlayan’a , İl Başkan Yardımcıları Erdal Mercimek, Erdoğan Muammer Koca, Muharrem Terzi, il yönetim kurulu üyeleri Meftun Gülay, Mustafa Yumurtacı, Devrek ilçe başkanı İsmail Cinbir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Kaynak: Ercan Demir