AK Parti İl Başkanlığına atanan Mustafa Çağlayan, AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı olan Muammer Avcı'dan görevi teslim aldı. 
14 Mayıs'ta yapılacak Genel Seçimlerde AK Parti İl Başkanlığı görevini yürütürken, geçtiğimiz haftasonu AK Parti 1. Sıra Milletvekili olarak açıklanan Muammer Avcı'nın yerine Mustafa Çağlayan atandı.
Parti binasında Mustafa Çağlayan bugün Muammer Avcı'dan gorevi teslim aldi. 
Devir teslim törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak 5. Sıra Milletvekili adayı Dilek Kaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ve partililer katıldı.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan; Önceki dönem il başkanı ve şu anki milletvekili adayı Muammer Avc’ıdan görevi devir teslim aldım.
Genel merkezimizden teşkilat başkanımız Erkan Kandemir yetkilendirme yazısını tarafıma ulaştırdı.  il Başkanlığı görevine tebliğ etti. Şu an hayırlısıyla göreve başlamış bulunmaktayız. Kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımız ve teşkilatlarımızla bir hedefimiz var. Güzel bir hedef uğruna mücadele eden insanlarız. Tabii ki dava uğruna da mücadele eden insanlarız. Bu mücadelemizi sürdüreceğiz.
2002 yılında partinin sandık Müşahit olarak göreve başladım ve bugüne kadar davamın içerisinde yol aldım.
Bu çalışmalarımızı daha dile getirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız.
Ben hizmetlerin katmerlenmesi ve taşlanması için Zonguldak’tan  dört milletvekili gönderme ödevimiz var.
Bu bizim için uzak bir hedef değil, listeleri ve çalışmaları gördüğümüzde, Cumhurbaşkanımızın azmi ve cesareti ve duruşunu gördüğümüzde dört milletvekili  bizim için çok da uzak bir hedef değil.
Çünkü yaptıklarımız ve yapacaklarımız var. Kimsenin anlatacak bir şey yokken bizim anlatacak çok şeyimiz var. 
Bu zamana kadar bu hizmetleri. Milletvekillerimize arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.
Doğru adımlarla yola devam demiştik bundan sonra da doğru adamlarla yola devam diyoruz.
Duygu ve düşüncelerle Zonguldaklı hemşerilerimizi adaylarımıza destek olmaya davet ediyoruz..
Listemiz açık ara öndedir. Bölgesel temsil kabiliyeti yüksek İyi listedir..
Gördüğünüz gibi Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak il başkanı listesine itiraz edeceğini söyledi.Kendi vadi bölgesinin yok saydılar" dedi.
(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Oğulcan Öz