AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yeni hizmete açılan  il genel meclisi salonunu ziyaret etti.Çağlayan'ı  İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve il Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz karşıladı.

HAYRAN KALDI

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan yeni il genel meclis salonuna hayran kaldığını ifade etti,külliyeye benzetti.Çağlayan konuşmasında,"Çok güzel bir hizmette bulunmuşlar. Bizim özel idaremiz, il genel meclisimiz inanılmaz şekilde çalışmalar yapan bir yerdi. Biz de elimizden gelen ne gayret varsa hem göstereceğiz"dedi.


ÖZEL İDAREYİ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR


İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'de yaptığı konuşmada," milletimize, memleketimize layık olmaya çalışıyoruz. 4 yıllık bir mücadelenin eseri. Ama başkanımın da söylediği gibi gerçekten de bu koltuklardan geçip ebediyete intikal etmiş meclis üyelerimiz var. Ben rahmet diliyorum. Burada herkesin bir emeği var. Yerel yönetimin yerel siyasetin yerelde hizmetin ne kadar etkili olduğunu gördük. Yüzde 70 oranında oy almak gerçekten gurur verici. Ben bütün emeklilerimizin boşa gitmediğini gördüm. Bundan sonra önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Cumhurbaşkanımıza, liderimize layık olmak için elimizden geleni ardımıza koymadan mücadele etmeye devam edeceğiz. Özel idareyi daha güzel günler bekliyor sözünü vereyim."dedi.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz