AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ziyarette Cuma günü yapılacak olan Türkiye Taş Kömürü Kurumu kura çekim törenine İl Başkanı Mustafa Öztürk'ün davet etti.

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ziyaretten duyduğum memnun dile getirdi ve ayrıca önemli açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti il Başkanım Mustafa Çağlayan'ın ziyaretinden  mutluluk duyduklarını belirtecek şunları söyledi

"Evet kongremizden sonra Cumhur İttifakımızın  bireylerinden en büyüğü olan AK Parti değerli il başkanımız bizi ziyarete gelmişlerdir. Onur verdiler, şeref verdiler. Allah razı olsun. Cumhur İttifakı'yla yol yürüdüğümüz, yürüyeceğimiz doğrudur. Ama birlikte yapacağımız birlikte atacağımız imzalarla Zonguldak için hayırlı olan her şekilde inşallah Cumhur İttifakı'yla birlikte beraberiz. Özellikle Mustafa başkanımla aynı çatı altında görev yapmanın ayrı bir güzelliği var. Görüşlerimizin, Ifadelerimizin yani yaşayışımızın bir olması bizim elimizi daha kolaylaştırıyor. Allah'ın izniyle iyi niyet çerçevesinde Zonguldak için hayırlı olan her şeyde beraberce güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz."

BİZİM ALNIMIZ AÇIK GELSİN KARŞIMA KONUŞSUN

Kendisi hakkında basında çıkan olumsuz habere de tepki gösteren İl Başkanı Mustafa Öztürk şunları söyledi

"Aslında söylenecek çok şey var. Birkaç arkadaşımız benimle ilgili bazı yanlış, abuk subuk şeyler yazmış, çizmiş. Ben CHP döneminde bir sezonda 98 tane belediyeden doğrudan temin aldım. Zira Güzel iş yaptığım için aldım. Adam gibi durduğum için aldım. O kardeşlerimizi kınıyoruz. Sağ gösterip sol durmayacaklar. Karşımıza gelip adam gibi duracaklar. Masayı vurup sen böyle yaptın diyecekler. Vurdum kaçtım yapmayacaklar.  Biz alnımız açık. Bizi yani Cumhur İttifakı'nı zehirlemeye çalışmasınlar. Gelsinler dimdik bak. Siz buradasınız. Onlar yok. Gelecekler dimdik diyecekler ki sen şu hareketi yapıyorsun. Can feda. Ama yapıp da gece üçte yazıp da sabah birde ikide telefona çıkmamak olmaz.
Değerli arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize. Güzel duruşunuza, dik duruşunuza teşekkür ediyorum. Bizim alnımız açık gelip istediklerini burada veya ofisimde, istedikleri yerde söyleyebilir ama böyle kağıda yazıp da arkadan gizlenmek hiç hoş değil. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun."

DEVLET BEYDEN BİR TALİMAT GELMEDİĞİ SÜRECE SEÇİMLERE KENDİ LOGOMUZLA HAZIRLANACAĞIZ

Genel başkan Devlet Bahçeli'den talimat gelmediği sürece yerel seçimlere milletçe Hareket Partisi logosu ile hazırlandıklarını ifade eden il Başkanı Mustafa Öztürk şunları kaydetti

" Başkanımızın olup olmamasıyla ilgili bir şey konuştuk geçen gün. Herhalde yanlış anlaşılmış. Onu da bir açayım hazır gelmişken. Cumhur İttifakı'nın il başkanı olarak Mustafa Çağlayan olması bizim için büyük bir artıdır dedim. Cumhur İttifakı olmasak Mustafa Çağlayan'ın olmaması bizim için büyük bir artıdır dedim. Neden dedim? Çünkü Mustafa Çağlayan güzel bir teşkilatçıdır. Onunla çalışmak elimizi güçlendiriyor. Onun için birbirimize destek olabiliyoruz. Alo  demeden telefonum açılıyor arkadaşlar. Daha ben çevirip sesi gelmeden telefonuma  cevap veriyor. Bu Güzel bir şey. Ama arayıp da ulaşamadığımız çok il başkanlarımız oldu, vekillerimiz oluyor. Allah kendisinden razı olsun. İnşallah önümüz açık olsun. Yolunuz bahtınız açık olsun. Bu su demek değildir Şu ana kadar bize Devlet Bey'den gelmiş  bir emir yok. Şu an kendi logomuzla belediye seçimlerine hazırlanıyoruz. Ancak Devlet Bey bize emir buyurur. Bunu sık sık söylüyoruz. Devlet Bey emir buyurur. Bizim orası söyleyecek hiçbir şeyimiz olamaz . Onun için bize herhangi bir şey gelmedi. Şu anda kendi logomuzla belediye seçimlerine hazırlanıyoruz. Ha Devdet Bey dedi ki arkadaşım burası ittifak yine canhıraş ç bir şekilde çalışırız. Hiçbir sıkıntımız yok Cumhurbaşkanımızla çalışmışız. Allah'ın izniyle getirmişiz. Zonguldak bizim için değerli. Zonguldak için hayırlı olan her şeyde biz varız. Teşekkür ederim"

ÇAĞLAYAN: İL BAŞKANIMIZ MERKEZ İLÇE BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMLERİNİ KUTLUYORUM

13 Ekim Cuma günü Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun gerçekleştirilecek olan 1500 kişi için kura çekim törenine İl Başkanı Mustafa Öztürk'ü davet etmek amacıyla bu ziyaretçi gerçekleştirdiğini elirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan gündemi değerlendirdi..
"Sayın Başkanım. Teşekkür ediyoruz bizler de bu ağırlamanızdan, karşılamanızdan ötürü. Kongreleriniz hayırlı olsun. Allah razı olsun. Rabbim utandırmasın. Allah Muvaffakiyetler nasip etsin. Hem merkez ilçe kongremiz, hem il kongremizin Milliyetçi Hareket Partimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bugün de bizler sizlere hayırlı olsun. ziyarette bulunmak istedik. Bu resmi bir ziyaret. Ama bu resmi ziyaretin haricinde de bizler sürekli zaten görüşüyoruz. Allah utandırmasın. Hem Milliyetçi Hareket Partimize hem de ilimize, şehrimize, memleketimize, hemşehrilerimize kongrelerimizin, seçimlerinizin, sizlerin nezdinde de hem merkez ilçe başkanımızın hem il başkanımızın nezdinde de tüm yönetim kurulu üyelerine ben hayırlı olsun. Allah razı olsun.  temennilerinde bulunmak Bizler bir arada olan insanlarız. İttifaklar kuruluyor. Ittifak ruhuna uygun hareket etmeye çalışan  insanlarız. Bu şehrimiz için de bir kazançtır aynı zamanda. 

CUMHUR İTTİFAKI ÖYLE KİRLİ PAZARLIKLAR İÇERİSİNDE OLAN BİR İTTİFAK DEĞİLDİR

Bizim ittifaklarımız öyle kirli pazarlıklar halinde olan ittifaklar değil. Kapalı kapılar ardında farklı konuşmalar yapılıp da kamera karşısında farklı konuşmalar yapan liderlere sahip değiliz Allah'a şükürler olsun. Vatanına, milletine, devletine bağlı, hemşehrileri için, milleti için, gecesini gündüzüne katan, ömrünü vakfetmiş liderlerin, partilerin de siyaset yapıyoruz. Bu bizim için büyük bir kazanç. Evlatlarımıza, çocuklarımıza nesillerimize bırakacağımız aynı zamanda çok önemli de manevi bir mirastır. Bizler buna sahip çıkmaya çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partimizin İl Başkanı kıymetli Mustafa abimizle de biz uyum içerisinde çalışan bir yapıya sahibiz. Bu da sevindirici, mutlu. Yeni merkez ilçe başkanı Allah muvaffak eylesin inşallah. Çok etrafında da sevilen değerli bir abimiz olur. İnşallah uyum içerisinde şehrimize hizmet edeceğiz. Şehrimize hizmet etmek için de mücadele edeceğiz. Bizler ne kadar hizmet edersek o kadar karşılık bulabileceğini düşünüyoruz siyasette. Öyle sağdan soldan edilen laflarla, şunlarla, bunlarla siyaset yapan insanlar değiliz. Sayın başkanım oralara bizler takılıp kalamayız. İşlerimiz var. 

CUMA GÜNÜ TTK KURA ÇEKİMİ VAR BAŞKANIMIZI KURA ÇEKİM TÖRENİNE DAVET EDİYORUM 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, "Aynı zamanda biliyorsunuz bugün gelmemizin sebeplerinden bir tanesi de Vuma günü Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nun Zonguldak için olan 1500 işçi alımlı kurası var. Kıymetli bakanımız  Enerji bakanımız şehrimizde olacak. Ben kıymetli il başkanımızı da davet etmek için aynı zamanda geldim. O gün de birlikte olacağız. Her programda bundan sonra birlikte olmaya çalışıyoruz. Şehre hizmet edebilmek Ve asıl önemli olan milletimizin, hemşehrilerimizin faydasına işler yapabilmek için bizler bir aradayız. Tekrar muvaffakiyetler Rabb'im utandırmasın. Allah bizleri milletimize, memleketimize, liderlerimize karşı da mahcup etmesin." dedi.

Kaynak: Ercan Demir