AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'ın Türkiye Taş Kömürü kurumunu büyüteceğiz sözlerine değerlendirerek şunları söyledi;

"TTK göz bebeğimiz. Enerji bakanımız  bizlere çok çok önemli şeyler de söyledi. Miting alanında söylediği gibi bir önceki toplantıda geçen geldiğimizde çok güzel şeyler de söyledi. Enerji Bakanımız işinde ehil. Liyakatli  geçmişten bu yana önemli çalışmalar elini değdirdiği yeri farklı bir yönetim anlayışıyla büyütmüş bir isim. Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nun da büyüteceğinden bahsetti. Yaptığımız toplantıda Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürü bakan yardımcılarımız ve ilgili genel müdürlerle Birlikte burada bazı çalışmaların başlangıcını yaptı. Allah'ın izniyle Türkiye Taş Kömürü Kurumunun TTK'nın da büyüdüğüne hep birlikte şahitlik edeceğiz. 

Bu işçi alımına işaret midir sorusuna İl Başkanı Mustafa Çağlayan,  "Yani tabii büyüdükçe ihtiyaç oldukça da bu işçi alımlarının arttırılacağından da bahsetti.  Gerek emekli olduğunda emeklilerin yerine alınması gibi çok sayıda pozitif konulardan bahsetti.
Bu konuda Bakanımız Allah razı olsun çok pozitif" dedi.

Kaynak: Ercan Demir