2024 yerel seçimleri öncesinde AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan beraberinde AK Parti Teşkilat Başkanı Erdoğan Koca ve İlçe Koordinatörü Halil Yılmaz ile birlikte akşam önce Alaplı'ya giderek Alaplı Teşkilatı ile bir araya geldi, ardından Kozlu'da yine Kozlu Teşkilatı ile bir araya gelerek yerel seçimler öncesinde geniş kapsamlı iştişare toplantıları düzenledi.
Yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar ve stratejiler hakkında Alaplı ve Kozlu Ak Parti İlçe Başkanları ve yöneticilerle bir araya gelerek geniş kapsamlı toplantı gerçekleştiren Çağlayan ve Koca yerel seçimlerde belediye başkanlıkları konusunda Merkez, İlçe ve Beldelerde tüm başkanlıklara talip oldukları mesajını verdiler.
MUSTAFA ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa  Çağlayan Alaplı ve Kozlu İlçe Teşkilatları ile yaptıkları toplantıları şu şekilde değerlendirdi: "Alaplı ve Kozlu İlçe başkanlığımızın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına teşkilat başkanımız Sn.Erdoğan Koca ve İlçe Koordinatörümüz Sn.Halil Yılmaz ile birlikte katıldık.İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak, İlçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte istişarelerimizi gerçekleştirdik. Toplantımızın ve alınan kararların hayırlara vesile olmasını dilerim. Toplantımızın ve alınan kararların hayırlara vesile olmasını dilerim."
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Oğulcan Öz