AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak’ın Yeni Türkiye Yüzyılı’nda enerji üssü haline geldiğine dikkat çekerek istikrarın sürmesi için Zonguldaklı vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Zonguldak’ın Kuzey’in Yıldız’ı olduğunu ifade eden Başkan Çağlayan, “Doğalgazımızın karaya çıkartılması ile birlikte emeğin, alın terinin, kömürün ve sonunda da enerjinin başkenti olan Zonguldakımız, kuzeyin yıldızı olma noktasında emin adımlarla ilerlemektedir. Kuzey’in yıldızının daha parlak olması için Cumhurbaşkanımıza kuvvetli bir destek rica ediyoruz.” dedi.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için destek isteyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “67’de buluşmak dileği ile %67’yi hedefliyoruz. Şehrimiz67, sevdamız67, hedefimiz67” ifadelerini kullandı.

"KUZEY’İN YILDIZ’I ZONGULDAK"
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, istikrarın sürmesi için Zonguldak vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Başkan Çağlayan yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim; bizler bugün milletvekillerimiz için mazbatamızı alıyoruz. Anayasal ilke olarak yönetimde istikrar, temsilde adalet diyoruz. Bu anlamda temsilde adalet gerçekleşmiştir. Şimdi yönetimde istikrar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğalgazımızın karaya çıkartılması ile birlikte emeğin, alın terinin, kömürün ve sonunda da enerjinin başkenti olan Zonguldakımız, kuzeyin yıldızı olma noktasında emin adımlarla ilerlemektedir. Kuzey’in yıldızının daha parlak olması için Cumhurbaşkanımıza kuvvetli bir destek rica ediyoruz. Zonguldak şemsiyesi altında birleşip, kenetlenip, kucaklaşıp kardeşçe yaşadığımız şehrimize hizmet için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu yüzden ‘Önce memleket’, ‘Önce Zonguldak’ diyoruz. 67’de buluşmak dileği ile %67’yi hedefliyoruz. Şehrimiz67, sevdamız67, hedefimiz67” dedi.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz