Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, "1000+1000 olursa Zonguldak'ın bir nebze tansiyonunu alacaktır" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Taş Kömürü kurumuna bin işçi alınacağı müjdesini değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk, 1000 rakamının güven verici olduğunu ancak sayının arttırılması gerektiğini belirterek şunları söyledi;

"TTK'DA EMEKLİ OLANLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR"

"Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarında ülkemiz için güzel şeyler söyledi. Güzel müjdeler verdi bunlardan birisi Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na (TTK) 1000 işçi alımı. Şu anda Zonguldak'ta 2000- 2006 yılları içinde Türkiye Taş Kömürü kurumanı giren işçilerimiz emekli oldular ve olmaya devam ediyorlar. EYT'den dolayı da kurumda emekli olacak arkadaşlarımız da var. 1000 kişi şu anda Güven verici fakat bu sayı arttırılırsa çünkü zaten emeklilik sayısı yaklaşın 1000'e ulaştı. 1000+1000 olursa Zonguldak'ın bir nebze tansiyonunu alacaktır diyorum ve köylerde geçen dönemde yapıldığı gibi her köye ayrı ayrı hak verilmesi çok daha güzel olacaktır Ve köylerimizde bu alımlardan faydalanacaktır"

"DOĞALGAZA İNDİRİM YAPILMASI ÇOK GÜZEL"

Sanayide mağazada indirim yapıldığında belirten ilk başkanı Mustafa, "Doğalgaza şu anda sanayide indirim yapıldı. Sanayi önemli çünkü şu anda içinde bulunduğumuz deprem afeti Dolayısıyla deprem bölgesinde tüm binalar yeniden yapılıyor iş yerleri yeniden yapılacak ve iş yerlerinin Tüm bu inşaat malzemeleri fabrikalarda doğalgazdan geçiyor. Bu sebeple doğalgaz fiyatını sanayide indirilmesi çok güzel. İnşallah bu indirim halka da yansır evlerde de olur" dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ 20 NİSAN'DA ZONGULDAK'TA OLACAK"

20 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan filyos'a gelerek Filyos doğalgazının yakın töreni yapılacağını belirten İl Başkanı Mustafa Öztürk, "Sayın Cumhurbaşkanımız 20 Nisan'da burada var hala ne yazık ki doğalgaz yok diyorlar haybeye masraf yapıyorlar diyorlar yazık günah gerçekten çok yazık doğalgaz yok diyenlere ithaf olunur" şeklinde konuştu.


"BU SEÇİM VATANI BÖLENLERLE VATAN İÇİN SAVAŞANLARIN SEÇİMİDİR"

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, "Zonguldak'taki güzel günler bekliyor Türkiye Cumhuriyeti'ni güzel günler bekliyor şöyle söylemek istiyorum Bu seçim  Cumhurbaşkanlığı seçimi ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi HDP'nin seçimidir ve vatanı bölenlerle vatan için savaşanların seçimidir
Buradan Cumhuriyet Halk Parti'li seçmenlere sesleniyorum aralarında çok değer verdiğim insanlar var vatanı bölmeye mi beraberler yoksa vatan için olmayan beraberler bunu iyi düşünsünler" dedi.
(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Haber Merkezi