Milliyetçi Hareket Partisi MHP Zonguldak il Başkanı Mustafa Öztürk, Merkez ilçe Başkanı Çağatay İpekçi, Çatalağzı belde Belediye Başkanı Yavuz Palabaş, Elvan pazarcık belde Belediye Başkanı Ümit Uzun, Belediye meclis üyeleri, Ülkü ocakları üyeleri, Kamusen il temsilcisi Şahin Ören ve kamu Sen’e bağlı sendika başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
İl başkanı Öztürk partililerle bayramlaştı:

DEMEKKİ BAŞARISIZ OLUYORSAK LİDERİMİZE SAAKATSİZLİK SÖZ KONUSU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak il Başkanı Mustafa Öztürk, “Demek ki başarısız oluyorsak liderimize sadakatsizlik var, liderimizin emirlerine itaatsizlik var,” dedi.


Başkan Öztürk yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Değerli dava arkadaşlarım, büyüklerim, Kamu- Sen başkanım, Türk Büro- Sen Başkanım, Türk Sağlık San Başkanım, değerli yönetici arkadaşlarım, teşkilatımın çok değerli ülkücü mensupları, siz değerli gazeteci kardeşlerimiz, abilerimiz, hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 
Ramazan bayramımız 11 ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif'imizin son artık tatlıya bağlandığı, huzura bağlandığı, kardeşliğe, güzelliğe bağlandığı bayramımızda. hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bayramınız hepinize kutlu olsun inşallah. Değerli arkadaşlar, iyisiyle, kötüsüyle, çirkiniyle, güzeliyle güzel bir seçim atmosferi geçirdik. Ve Allah'a şükürler olsun ki ülkücü hareket uğraşınca, yapmak isteyince yapıyormuş. Bunları gördük. Birbirinden değerli iki tane belediye aldık. Birbirinden değerli, karakterli, adam gibi iki tane kardeşimizi belediye başkanı seçtik. Bir tanesi Çatalazı Yavuz Palabaş, bir tanesi Elvanpazarcık. Ümit Uzun. Neden bunların üzerinde durduk? Ülkücü hareket için önemli olan şey para, akçe, şu bu değil. Bizim için önemli olan şey ülkücü hareketin gençlerine istihdam sağlamaktı. Allah'ın izniyle biz bu iki bölgemizde istihdam üzerine yoğunlaşacağız. Tabii ki bu 4-5-6 olabilirdi. İnşallah olacağız. Neden olmadığını da size söyleyeyim arkadaşlar. Beni her şeyi doğru söylemekle itham ediyorlar. Doğru her yerde söylenmezmiş. Ben her yerde doğruyu söyleyeceğim. Ülkücü harekette mesela şunu söyleyeyim size. Mekanı cennet olsun başbuğumuz öldüğü zaman Yunanistan Cumhurbaşkanı mert düşmandı dedi. Başbuğumuz Allah yata yata usandırmasın, mekanı cennet olsun. Mert düşmanı dedi. Ülkücü harekette dışarıdan bize kimsenin güzel baktığına biz inanmıyoruz arkadaşlar. Dolayısıyla biz birbirimize güzel bakacağız. Biz birbirimiz için uğraşacağız. Biz birbirimizi ayağa kaldıracağız. Ali akbaba başkandan

Allah yüz bin kere razı olsun kendisinden. Nasıl çalıştığını yaradan da gördü. Ben ve ekibim de gördük. Gece üç beş demedik. Ben nefes almaya Çatalazı'na gidiyordum. Nefes almaya Erzampazarıcı'ya gidiyordum. Nefes almaya Perşembe'ye gittim. Nefes almaya saltukovaya gittim. Niye gittim Çünkü başaracağınıza inanıyorduk. 
Allah da bizi muzaffer kıldı. 

"LİDERİMİZE SADAKAT ETMEYENLER VAR"

"Ülkücü hareket Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emir ve talimatlarını birebir yerine getirirse başarısızlık söz konusu olamaz. Demek ki başarısız oluyorsak liderimize sadakatsizlik var, liderimizin emirlerine itaatsizlik var, liderimize güzel bakmamak var. Liderimizi dinler, liderimizi anlarsak biz başarıyı yakalayacağız. İnşallah da bir dahaki seçimde bunu net olarak sizlere göstermek istiyorum. Ama bu bir kişinin demesiyle olmuyor. Bu hep beraber birbirimize kol verip, birbirimize omuz verip, birbirimize sımsıkı sarılmayla oluyor. Biz çok güzel bir aileyiz. "

Muhabir: Neriman Dengiz