TFF 2. lig Beyaz Grup'ta 35. hafta oynanan ve 0-0 biten Akaraspor-   Belediyespor maçı sonrası şike iddiaları gündeme bomba gibi düşmüş, Federasyon ve Etik kurulu soruşturma başlatmıştı. 90 dakika boyunca şut dahi çekilmeyen maç Türkiye gündeminde uzun süre ulusal televizyon, gazete, internet sitelerinde geniş yer bulmuştu. Beyaz TV'de yayınlanan spor programında yorumcu olarak katlanan Sinan Engin başta olmak üzere birçok ünlü gazeteci ve yorumcu bu  maçın normal bir müsabak olmadığını dile getirmişlerdi. Türkiye Futbol Federasyonu Pazartesi gece saat 23.00 sıralarında liglerin tescil edildiğini sosyal medya hesabından duyurd.  Bunun üzerine Şike iddiaları ile sonuçlanan Ankara- Nazilli maçından hiçbir karar çıkmadı ve Zonguldak Kömürspor 3.Lig'e düştü
TFF' yaptığı tescil açıklamasından sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Nazillispor Sinan Engin'in görüntüsüne yayınladı.
Görüntüde Sinan Engin oturduğu koltuktan dengesini kaybederek yere düşüyor. Sinan Engin'in yüzüne Zonguldak Kömürspor logosunu koyan Nazillispor'un bu paylaşımı büyük bir tepki çekti.
 İşte o tepki çeken görüntüler;

Kaynak: Haber Merkezi