İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli meclis üyelerinin aldıkları huzur hakkı ile ilgili konuştu.
Necdet Karaveli mecliste yaptığı konuşmada "İl Genel Meclis üyelerinin aldığı huzur hakkı ile ilgili dışarıda sözler duyuyoruz. Meclis üyelerinin aldıkları huzur hakkı da bellidir. Atla deve değildir yani. Bugün il genel meclis üyelerinin geliri muhtarların çok çok altındadır. Yani bunu çok merak edenler var. Ben de bu işi bazen hayretle karşılıyorum arkadaşlar. Hepinize konuşuyorum yani. Eğer memlekete hizmet etmek için gönül hizmet etmek için  bir şeyler düşünenler varsa  inşallah onlar da bir gün burada otururlar. Memlekette hizmet ederler diyorum yani" ifsesini kullandı.

HAVALAR MÜSAADE EDERSE 15 GÜNE KADAR PROGRAMLARI BİTİRECEĞİZ

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli havaların müsaade etmesi durumunda önümüzdeki 15 güne kadar programları tamamlayacaklarını ifade etti. 
Karaveli mecliste k konuşmasında  "Oluşan fiyat farklarına rağmen biz planladığımız programı yapabildiysek ben  Özel idareye teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yani  inşallah önümüzde ki 10-15 gün havalar da bize müsaade ederse il genelindeki programların tamamını da bitirmiş olacağız. 
Şu ana kadar 120 bin ton asfalt döküldü" ifadesini kullandı.

Kaynak: Ercan Demir