28. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı, ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, kendisinin Çaycuma veya Kilimli Belediye Başkanlıklarına aday olacağına ilişkin spekülasyonlara açıklık getirdi.

Herhangi bir belediye başkanlığına aday olmak gibi bir niyeti olmadığını vurgulayan Tıskaoğlu, " AK Parti Genel Merkezimizin takdiri ile 4. sıradan milletvekili adayı oldum, gecemi gündüzüme katarak, maddi manevi her türlü imkanlarımı kullanarak çok çalıştım, partime ve Sayın Cumhurbaşkanımıza oy istedim. Bu çalışmamızın karşılığı alınmıştır, Ak Parti Zonguldak'ta milletvekili çoğunluğunu sağlamıştır" şeklinde konuştu.

Daha önceki açıklamalarında da söylediği gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı siyasi kulvarda yürümenin kendisi için çok büyük bir onur kaynağı olduğunu belirten Tıskaoğlu," Şimdi yine sahadayız. Birinci tur seçimin galibi olan Sayın Cumhurbaşkanımız 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimi de farklı kazanacak ve Türkiye'nin 13.Cumhurbaşkanlığı görevini üstlenmiş olacaktır.                                                                                                                                                                                              

Benim Kilimli, Çaycuma veya başka bir belediyemize başkan adaylığı gibi bir niyetim yoktur. Bu söylentiler benim dışımda gelişen söylentilerdir. Daha önce söylediğim gibi Sayın Cumhurbaşkanım ile beraber yürümek benim için en büyük şereftir" şeklinde konuştu.

ÜST DÜZEY GÖREV VERİLEBİLİR

14 Mayıs seçimlerinde maddi-manevi katkıları ve 4. sırada olmasına rağmen bütün adaylardan daha çok çalışıp, partisinin Zonguldak'ta 3 milletvekili çıkarmasını ve milletvekili çoğunluğu kazanmasını sağlaması ile  Ak Parti Genel Merkezi'nin de dikkatini çeken Nejdet Tıskaoğlu'na önemli görev verileceği bildiriliyor.

Ankara kulislerinden güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Hükümetin kurulması aşamasında Nejdet Tıskaoğlu'na üst düzey görev verileceği belirtiliyor.

Seçim süreci başlamadan önce de Zonguldak adına geliştirdiği ekonomik ve sosyal projelerle dikkati çeken ve bu yönde yaptığı çalışmalar kamuoyunda takdirle karşılanan Nejdet Tıskaoğlu'nun Ankara'da görev alması halinde ilimizin acil ve önemli sorunlarının çözümünde etkili olacağı ifade ediliyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz