AK Parti Milletvekili Aday Adayı Necdet Tıskaoğlu temayül yoklamasını değerlendirdi.
Temayülün hedefe giden yolların bir tanesi olduğunu ancak isminin çıkmasının hedefe ulaşmak için bir algı ve etki olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Aday Adayı Necdet Tıskaoğlu ;

“Bugün bizim düğünümüz. Ak Partinin zenginliği. Ne kadar geniş kitleye ulaştığını bu temayülle de görmüş olduk. Aday adayı sayısının bu kadar yüksek olması, partiye güven ve partiye katkı vermek isteyenlerin çok fazla olduğunu gösteriyor. Temayülümüzde yoğunluk olmaması nedeniyle ilce ile oy kullanımı yapılıyor. İnşallah güzel olacak. Hayırlısı olsun. Bu bir hizmet ve bayrak yarışı. Memleketimize, bölgemize fayda sağlamak istiyoruz. Onun için buralardayız. Hak eden kazansın. Memleket için, Zonguldak için kim fayda verecekse, kim doğru temsilcilik yapacaksa o olsun inşallah. 
Kendi isminizin ön sıralarda çıkacağını düşünüyor musunuz?
49 tane isim var. Şehre fayda sağlamak isteyen adaylar var. Herkes burada bir katkı sağlamak istiyor. Siyaset zor bir iş, kolay bir iş değil. İnşallah bizde ilk beşin içinde oluruz, bunu umut ediyoruz. Hayırlısı olsun ama gönlümüzden geçen ilk beş sırada olmak. 
Temayül yoklamalarının aday belirleme noktasında ne kadar etkili olduğunu düşünüyorsunuz?
Ben niyet okumayı bilemem. Herkes bu yarışa girmiş, kim ne niyetle girmiş bilemem. İyi niyetle, memlekete sevda niyetiyle bu yarışa giren kim varsa Allah yolunu açık etsin. Bir yola giderken çeşitli birimler vardır. Temayül bunlardan bir tanesidir. Tek başına temayülden çıkmaz yetmez elbet ama çıkmanız bir puandır, algıdır, etkidir. Hak eden olsun hem temayülde hem adaylıkta. Kim memlekete hayırlı olacaksa onlar olsun. 
Seçim çalışmalarına başladınız. İzlenimleriniz nasıl?
Son 10 günden beri sahalara, pazarlara indik. Esnaf ziyaretleri yaptık. Öncelikle Ak Parti'ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza inanılmaz bir sevgi var. Ülkenin kurtuluşu, ülkenin bekası yolunda 2023 yılının ülkeye çok katkı sağlayacağını biliyoruz. Ama siyaset sıralaması ne olur, adaylar ne olur bunların beklentisi var vatandaşımızda.

(Haber: Neriman Dengiz)

Editör: Haber Merkezi