Nejdet Tıskaoğlu, kendisine yönelik yıpratma kampanyalarına çok sert yanıt verdi

İTİBAR CELLATLARI!

AK Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu, bazı haber sitelerinden kendisine yönelik yıpratma ve karalama kampanyasına karşı çok sert açıklama yaptı.

İki yıl önce  arkadaşları ile birlikte türkü söylerken çekilmiş video görüntülerinin, olumsuzluk içeren görüntüler imajı verilerek servis edildiğine dikkat çeken Nejdet Tıskaoğlu, bu itibar cellatlığına karşı sonuna kadar mücadele edeceğini ifade etti.

Açıklamasında, kendisiyle ilgili sistematik biçimde kasıtlı yayınlar yaptırıldığını vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu'nun parti içinden bazı siyasetçiler ile bazı yayın kuruluşlarının işbirliği halinde hareket ettiklerini, viski masalarından siyaset yapan bu kişilerin kendilerine son anda bahşedilen şeref ile şarefsizlik yaptıklarını söyledi.

TISKAOĞLU'DAN AĞIR SÖZLER

Kendisine yönelik yıpratma kampanyasını "şerefsizlik" olarak niteleyen Ak Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu, ağır ifadelerle kendisine yönelik kumpas hareketini kınadı.

Açıklamalarında bazı siyasetçiler ile yayıncılara atfen işbirliği içinde "şerefsizlik" yaptıklarını söyleyen Nejdet Tıskaoğlu, "Bazı haysiyet cellatları gibi masa başında viski şişeleri ile başarısız olmamız yönünde planlar yapanların hesaplarını başlarına çalmak içinde ne gerekiyorsa yaptım..

Birileri bir çayın hesabını yapıp kendilerine son anda bahşedilen şeref ile şerefsizlik yapma derdinde iken,ben ise işimi gücümü,maddiyatımı,sağlığımı herşeyimi bir kenera bırakarak aslanlar gibi mücadele ettim." şeklinde konuştu.

AK PARTİ'NİN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMASINI SAĞLADI

İşadamı kimliği ve STK Başkanı kimliği ile Zongultak'ın ekonomik ve sınai kalkınması için büyük mücadele veren, "Eve Dönüş Projesi"ni gündeme getirip,bu proje kapsamında öncülük ederek İstanbul'daki fabrikasını Çaycuma'ya taşıyan, ilimizde geniş bir katılımla Ticaret Fuarı gerçekleşmesini sağlayan ve 14 Mayıs seçimlerinde Ak Parti'nin 4. sıra milletvekili adayı olmasına rağmen bütün bölgelerde canla başla çalışıp, maddi manevi katkıları ile Ak Parti'nin 3 milletvekili çoğunluğunu kazanmasını sağlayan Nejdet Tıskaoğlu'na karşı yürütülen linç kampanyasının,  parti içinden bazı kişilerin bazı yayın kuruluşları marifetiyle tümüyle siyasi rekabet ve yok etme politikasının ürünü olduğu belirtiliyor.

İL BAŞKANI MUSTAFA ÇAĞLAYAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

14 Mayıs seçimlerinde Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, belediye başkanları ve meclis üyeleri ve tüm teşkilatlarla birlikte muazzam bir çalışma örneğe sergilediklerini hatırlatan Nejdet Tıskaoğlu, başta İl Başkanı Mustafa Çağlayan olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Açıklamasında, " bir çayın hesabını yapanlara" atıfta bulunan Tıskaoğlu, " Birileri bir çayın hesabını yapıp kendilerine son anda bahşedilen şeref ile şerefsizlik yapma derdinde iken,ben ise işimi gücümü,maddiyatımı,sağlığımı herşeyimi bir kenera bırakarak aslanlar gibi mücadele ettim.

Bu kutlu mücadeleyi kendi başıma yapmadım elbette..Bu kutlu mücadelede; İl başkanımız,ilçe başkanlarımız,kadın kollarımız,gençlik kollarımız,belediye başkanlarımız,meclis üyelerimiz başta olmak üzere teşkilatımızın tüm kademeleri ile birlikte muazzam bir çalışma örneği sergilemeye çalıştık..

Başta İl Başkanımız Mustafa Çağlayan olmak üzere teşkilatımızın her bir ferdine canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA YOLDAŞ OLDUK"

Milletvekili seçilemediği için hiçbir üzüntüsü olmadığını kaydeden Nejdet Tıskaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoldaş olmanın kendisi için en büyük şeref olduğunu ifade ederek şunları söyledi :

" Şahsımın vekil seçilememiş olmasından ötürü bir üzgünlüğüm asla yoktur..Cumhurbaşkanımıza yoldaş olma onuruna sahip olduktan sonra bir insan başka ne isteyebilir ki?

Cumhurbaşkanımız ile yol arkadaşı olma şerefini bahşeden yüce mevlaya hamd-ü senalar olsun..Bizlere bağrını açarak destek veren tüm hemşehrilerimize ve yol arkadaşlarıma sonsuz minnettarım… Durmak yok... Doğru adam ile yola devam..."

Öte yandan, gerek işadamı kimliği ile Zonguldak adına yaptığı çalışmalar, gerek siyasetçi kimliği ile Ak Parti siyasetine sağladığı kazanımlar nedeniyle kamuoyundan büyük destek gören Nejdet Tıskaoğlu'na yönelik kumpas hareketi parti tabanında ve vatandaşlar arasında büyük tepkiyle karşılanıyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz