Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu Essen'de düzenlenecek olan fuara katılım sağlayacaklarını ifade etti.

Dedeman Otel'de düzenlenen toplantıda Almanya'nın Essen kentinden gelen heyet ile Zonguldak Ereğli, Devrek ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve yöneticileri ile birlikte ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda söz alan ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Almanya- Essen Belediye Başkanı temsilcisi Michael Theisen'e hitaben konuşarak;

"Biz bu sene başında özellikle ZONSİAD, Ticaret Odası ve Valilik olarak benzerini Zonguldak’ta gerçekleştirdik mini fakat farklı bir fuar oldu. Dolayısı ile bizler fuara geldiğimizde bir sipariş toplama değildir fuarın çıktıları anlamı ve networkü vardır. Toparlamak gerekirse biz Türkiye’de TSO, ZONSİAD ve Valilik olarak yaptıysak Essen'de de bu fuarı yapmaktan öncülük duyacağız.

Sadece bize kaç firma gerekli bu konuda bilgi verilirse biz ilk aşamada 3 firmanın başvurunu kabul etmiş oluyoruz.

ZONSİAD olarak fuara kaç katılımcı getirmemiz gerekiyorsa oda başkanlarımız ile beraber biz gerekli şekilde doğru firmaları getirmeye gayret edeceğiz" ifadesini kullandı.
(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz