AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nejdet Tıskaoğlu, “Türkiye tarihinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez bir beldede toplu konut projesine imza atmıştır.Nüfus sayısı bakımından belde hüviyetini kaybetmek ile karşı karşıya kalan bir beldeyi, gerçekleştirdiği yatırımlar ile ilçe olabilecek bir statüye kavuşturmayı başarmıştır.Daha saymakla bitiremeyeceğim bir çok başarı hikayesine imza atmayı başardı”dedi.

Başkan Tıskaoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Vaktiyle bir atsız varmış…”derlerse ne hoş!Anılmakla hangi ruh olmaz ki sarhoş? diyordu merhum Nihal Atsız…

Hepimiz netice de etten kemikten insanlarız.Vermiş olduğunuz mücadelenin takdir edilmesi ister istemez mutlu ediyor insanı.Hele ki Satılmış Gebeş gibi bölgesinde tarih yazmış bir kişi tarafından bu övgü dolu sözleri duymak daha da mutlu ediyor insanı..

Hiç abartmadan söylüyorum ki Satılmış Gebeş başkanım; olmaz denen ne varsa memleket aşkı ile başarmayı bilmiş ender kişilerden birisidir.

Türkiye tarihinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez bir beldede toplu konut projesine imza atmıştır.Nüfus sayısı bakımından belde hüviyetini kaybetmek ile karşı karşıya kalan bir beldeyi, gerçekleştirdiği yatırımlar ile ilçe olabilecek bir statüye kavuşturmayı başarmıştır.Daha saymakla bitiremeyeceğim bir çok başarı hikayesine imza atmayı başardı.
Bu başarısını da beldesinde 4 dönem üst üste tarihi oy artışları ile seçimleri kazanarak taçlandırmıştır.Kendisinin övgülerine mazhar olmak şahsım için büyük bir onur ve gururdur.Memleket aşkı ile gerçekleştirmiş olduğumuz mücadelemize kendisinin sözleri kamçı olmuştur.Allah kendisinden razı olsun.Çok teşekkürler kıymetli başkanım ve değerli ağabeyim..Yolun her daim açık olsun...”dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi