Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı ve ELCAB Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, sosyal medya hesabından 2024 yılını kutladı. Tıskaoğlu video mesaj şeklinde yaptığı kutlamada şu ifadeleri kullandı; 

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını her birimiz gurur ve coşku içinde kutladık. Bu yüzyıllık dönemde, ülkemizin birçok zorluğu aştığını ve büyük başarılara imza attığını görmek bizi milletçe güçlendiriyor. Bu şiyarla Türkiye'mizin tüm dünya için umut olduğunu biliyoruz.

Filistin'i düşündüğümüzde, oradaki kardeşlerimizin yaşadığı zorlukları, haksızlıkları ve bu zulmü tarih unutmayacaktır. Onların özgürlük, barış ve adalet taleplerini desteklemek, insanlık görevimizdir. Yeni yılda Filistin'e barışın bir an önce geldiğini görmek  dileğiyle. Tekrar altını çiziyorum haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. 

Zonguldak'ı anmak ise, bizim için ayrı bir anlam taşıyor. 2024'te Zonguldak'ta yaşayan tüm dostlarımızın refahı ve mutluluğu için çaba harcamaya devam etmeli ve bu güzel şehrimizi kalkındırmak için birlikte çalışmalıyız.

Sevgili dostlar, yeni yılın başlangıcı bir fırsattır. Umutlarımızı yeşertmek, hayallerimizi gerçekleştirmek için bir adım atma vaktidir. Birlikte çalışarak, gelişmeyi ve ilerlemeyi sağlayabiliriz. Yeni yılınızı kutlar, sevgi, huzur ve mutluluk dolu bir yıl dilerim."

Kaynak: HABER MERKEZİ