Kilimli Belediye başkanı Kamil Altun çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Havalar ısınması ile birlikte çalışmalara tam gaz start vereceklerini ifade eden başkanı altın müjdeli haberler verdi.

KİLİMLİ SAHİL BANDINDA YENİ PARK DÜZENLEMESİ BAŞLIYOR

Sahilde yeni bir park düzenlemesine başlayacaklarını ve çalışmaları kısa sürede tamamlayacaklarını belirten kilim Belediye Başkanı Kamil Altun şunları söyledi:
"4 yıldan beri gece gündüz ilçemizin değiştirmek için çalışıyoruz. Kilimli'deki hizmet biter mi klasik olacak ama asla bitmez bu senede artık havaların iyice düzelmesi ile beraber tabiri caizse çalışmalarımıza gaz bereceğiz. 9 mahallemizde sokaklarımızda ilçemizin büyümesi gelişmesi modern hale gelmesi için çalışmalarımıza başladık. Sahil bandımızda ki yeni park düzenlemesine başlıyoruz ihaleler yapıldı. yeni bir ihale daha yapacağız orada mobilya anlamında olsun çim adamın da olsun projemizi sahil bandında 2 etaba bölünmüş durumdayız 1. etabın çalışmasında bir ay içerisinde başlayıp yaklaşık 90 gün içerisinde tamamlayıp aynı meydan parkta olduğu gibi kıymetli hemşirelerimizin modern bir parka kavuşmasını çok az kaldı"


İLÇEMİZDE %96 DOĞALGAZ KULLANIM ORANI  BU SENE %99'A ÇIKACAK

Bu sene doğalgazı olmayan mahallelere de doğalgaz bağlanacağı müjdesini veren Kilimli Belediye başkanı Kamil Altun sözlerine şu şekilde devam etti:

"Tabii ki mahallemiz mahallelerimize doğalgaz geçti ama ancak mahallelerimizde ciddi yol problemleri yaşamaktayız ancak doğalgazı şu anda %96 civarında yaygın durumda. Damarlı mahallemize hiç gelmedi Subatan mahallemizin belli bir kısmına hiç gelemedi Bölüm'de ve Karadon'da ise çok az bir yer kaldı. Bu sene de oralar tamamlanınca %99 bir doğalgaz kullanım oranına varacağız. Onun ardından tabii ki mahallelerimizde yol çalışmaları asfalt çalışmaları başlayacak"

DERE ISLAH ÇALIŞMASININ 2.ETABI BAŞLADI

Kilimli defterin saç çalışması 2 etapının başladığı müjdesini de veren Belediye Başkanı Kamil Altun, "Geçen yıl müjdesini verdiğimiz dere ıslah çalışmasının 2 etabı bu hafta içi başladı. Firma şantiyesini kurdu çok hızlı zamanda çalışmalara başladı" dedi.

SANAYİYE YENİ KÖPRÜ VE YOL YAPILACAK
Sanayi esnafının yıllardır talep ettiği köprü ve yol içinde müjde veren Başkan Kamil Altun, "Burada sanayi esnafımızın çok uzun yıllardan beri talep ettiği bir köprü vardı Güney Mahallesi İnönü Caddesi'nden derenin üzerinden sanayi kısmına kadar onun çalışmasına ilk etapta başlayacağız. Bunu Sanayi esnafımıza Kilimli hemşirelerimize müjdesini vermek istiyorum" şeklinde konuştu.


(Haber-Seda Fidan)

Editör: Haber Merkezi