Milletvekilliği adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa eden ve 2 Eylül tarihinde yapılan Zafer Partisi İl Başkanlığı kongresinde yeniden İl Başkanı olarak seçilen Oğuzhan Turan merkez ilçe seçim kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulu arkadaşlarımızla oluşan bir heyetle geldik.  Seçim kurulunda mazbtamızıı aldık. Yeni görevimizin tüm yönetim kurulu adına Zonguldak'a hayırlar getirmesini diliyorum.
Bu önümüzdeki günlerde de ilk yönetim kurulu toplantısında  görev bölümü dağılımını yapacağız.  Ondan sonra da çalışmaya başlayacağız" dedi.

İl Başkanı Oğuzhan Turhan tüm Zonguldak halkını Zafer Partisi çatısı altında siyaset yapmaya davet ederek şunları söyledi:

"Zonguldak'ın zaferi için bugüne kadar çalıştık. Bundan sonra da Zonguldak'ın zaferi için çalışacağız. Bu doğrultusunda çalışacağız. Tüm Zonguldak halkına Zafer Partisi'nin çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu 

"ADAY ADAYLARI İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"
Yaklaşan yerel seçim öncesi aday adayları ile görüşme yaptıklarında ifade eden Zafer part İl Başkanı Oğuzhan Turhan, "Genel seçim yaklaşıyor. Aday adayları ile  görüşmelerimizi yapıyoruz. Görüşmelerimizi hızlandıracağız." dedi.

"İLÇE KONGRELERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ"

Başkan Turhan, "Teşkilatlanma çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. İlçelerde tamamlanmayan kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: Ercan Demir