Yeni eğitim öğretim yılında yapılacak olan Okul Sporları İl Birinciliği müsabakalarına katılacak takımların belirleneceği fikstür çekimi yapıldı. Okullar Gençler, yıldızlar, küçükler, kızlar ve erkekler kategorisinde müsabakalara katılım sağlayacak.

Yenişehir Konferans Salonunda yapılan kura çekimine Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Özden, Spor Şube Müdürü Serdar Ali, Osman Sevim, Okul Sporları Tertip Kurulu Üyeleri İlker Zafer Sayar, Burhan Bal  ve branş beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Fikstür çekiminde konuşma yapan Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin “2023-2024 Okul Sporları fikstür çekimini gerçekleştiriyoruz. İnşallah hayırlı güzel bir sezon geçiririz” dedi.

Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ise “Bu sezonun daha güzel daha verimli, bolca centilmenlik örneği gördüğümüz, dostluğun ve sporun kazandığı bir sezon olmasını temenni ediyoruz. İnşallah hepimiz için hayırlı bir sezon olur. Bütün takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Spor Servisi