Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi'nin Perşembe kavşakta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 
Olay, ilçenin Perşembe ışıklı kavşakta meydana geldi. Perşembe beldesinden Çaycuma istikametine giden Savaş Ç. yönetimindeki 81 KE 995 plakalı Renault marka otomobil, ışıklı kavşağa geldikten bir müddet sonra iddiaya göre kırmızı ışıkta geçmesinin ardından Bartın yönünden Ankara istikametine gitmekte olan Mustafa N. idaresindeki 35 AZJ 061 plakalı Honda marka otomobil, sürücüsünün aşırı hızlı olmasından dolayı kavşaktan geçmekte olan diğer araca çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobil savrularak yoldan çıkarak önce yol kenarındaki trafik tabelalarına sonrada refüje vurarak savruldu. Kazada otomobilde bulunan Savaş Ç. Gizem Ç. ve 5 aylık bebek Uras Ç. yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralıların olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 
Kazaya karışan araçlar ise olay yerine gelen çekicilerle kaldırıldı, trafik akışı sağlandı. 

Kaynak: HABER MERKEZİ