Beraberinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Başkan Ömer Selim Alan Lavuar Alanı Projesi bölgesinde incelemelerde bulundu, firma yetkilerinden bilgi aldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan çalışmaların başladığını ve hızla devam edeceğini söyledi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'da Zonguldak Belediye başkanıyla ikinci ve üçüncü 5 yıllık planları olduğunu ifade etti.

"LAVUAR ALANI PROJESİ HIZLI ŞEKİLDE TAMAMLANACAK"
Lavuar Alanı  projesinin başladığını ve en hızlı şekilde tamamlanacağını belirten Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan şunları kaydetti;

"Lavuar alanı projesinin ihalesi yapılıp yer teslimi yapılmıştı. Arkadaşlarımız da şu an zeminle ilgili çalışmaları yapıyorlar şantiye şefimizde burada. 7 aylık bir süreç. Bir 15-20 günlük gecikmeli de olsa Başladık. Ama inşallah 7 ay içinde vatandaşımızın istediği, hepimizin dört gözle beklediği Lavuar Alanı projesi tamamlanacak Peyzajıyla, mimarisiyle, çocuk parklarıyla, sosyal donatılarıyla inşallah vatandaşımızın hizmetinde olacak. Tabii bizi en çok heyecanlandıran, vatandaşımızın da bizlerin de en çok merak ettiği en çok ilgisidir. Projeye bismillah denildi ve başlandı. Rabb'im kazasız belasız bitirip bir an önce vatandaşımızın hizmetine sunmayı nasip eder. İnşallah sizlerle beraber halkımızla beraber de açılışını yapmayı Rabbim nasip eder bize.

"SAHİL GÜVENLİK YENİ YERİNE NAKİL OLACAK"

Zonguldak Liman arkasında bulunan sahil güvenliğinin taşınacağını ve o alanı yaya trafiğine açılacağını belirten Başkan Ömer Selim Alan şunları ifade etti;

"Biz daha adayken, sahada gezerken de vatandaşlarımızın çok talep ettiği bir durumdu. Bir önceki dönem, belediye zamanında, valiliğin de kararıyla orası ne yazık ki biliyorsunuz yaya ve araç trafiğine kapatılıp sahil güvenlik orada konuşlanmıştı. Sahil Güvenlik hemen ilerideki binaya zaten nakil olacak. Oradaki binada  tadilatları bitirmek üzereler. Vatandaşlarımız özellikle engelli bireylerimiz çocuklu, ufak çocuklu, anneler, babalar bizden bunu talep ediyorduk. Çocuk arabasıyla geçemiyoruz. İşte engelli aracıyla geçemiyoruz. Yaşlılarımız merdiven inip çıkmakta zorlanıyorlardı inşallah orayı da en kısa zamanda tekrar hem başta tabii yaya trafiği çok önemli. Orası bizim için, hepimiz için olmazsa olmaz malumunuz. Herkes şöyle bir liman arkasına gideyim der ve tur atar. Bizler de dahil yaşlısı genci. İnşallah gene o günlere geri döneceğiz. Orayı da inşallah vatandaşlarımız en kısa zamanda kullanmaya başlayacaklar."

"AY YILDIZ KAVŞAĞINA ANIT 25'İ 26'SI GİBİ DİKİLECEK"
Başkan Alan,  "İnşallah Ayyıldız kavşağı konusunda dün Anrkara'dan dönerken konuştuk firmayla. İnşallah 25-26 gibi zaten planlamıştık. Daha önce de söylemiştik. Ay yıldız kavşağımız inşallah yerinde olacak. İnşallah beraber yapacağız."dedi.

"EMEKLİLER KONAĞI'NIN 22 ARALIKTA AÇILIŞI YAPACAĞIZ"

Başkan Ömer Selim Alan, "Emekliler Konağını daha önce demiştik  açacağız diye. Haftaya cuma 22 Araikık'ta inşallah. Namazdan sonra  açılışını yapmayı planlıyoruz. Hazırlıkları bitti. Mobilyaları geldi. İnşallah emeklilerimize, büyüklerimize Orada iyi vakit geçirmeleri için çok uygun fiyatlarda çay kahve içebilecekleri güzel bir belediye sosyal tesisler kazandıracağız. İnşallah Cuma da açılışını yapacağız" dedi.

"FRAGMAN BİTTİ ASIL FİLM YENİ BAŞLIYOR"
Fragmanın bittiğini ve filmin yeni başladığını belirten Selim Alan, "Zaten bunların daha önce de söylemiştim. Fragman bitti. Asıl film yeni başlıyor diye. Sloganımızdı o. Daha yeni başlıyoruz. İnşallah çok daha güzellerine insanımızın hizmetine sunacağız. " dedi.

Kaynak: Haber Merkezi