Esnafı ziyaret ederek destek isteyen Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, "Yarınlarımız, evlatlarımız için de herkesin istediği daha iyi bir Zonguldak için destek rica ediyoruz" dedi

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, beraberinde AK Parti İl Başkanı MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP Merkez Başkanı Çağatay İpekçi, Ülkü ocakları Başkanı Gökmen Kareai ve partililer ile birlikte Zonguldak esnafını ziyaret etti.

Başkan ve başkan adayı Ömer Selim alan gazeteciler yaptığı açıklamada, "Esnaf ziyareti yapıyoruz. Malum seçim startını vermiştik. Bismillah demiştik. İnşallah 31 Mart'ta hep beraber elhamdülillah deyip kaldığımız yerden hizmetlerimize koşarak devam edeceğiz. il başkanımız, ilçe başkanımız, Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanı Çağatay kardeşim, ülkü ocağı başkanımız, kadınlarımız, gençlerimiz meclis üyelerimiz, bütün teşkilatlarımız, en son Beycuma Belediye Başkanımızla sağ olsun bizleri yalnız bırakmadılar. Vatandaşlarımızın oylarına talip olduğumuzu, esnafımıza giderek aktarıyoruz. Allah'a şükür 5 yıldır yaptıklarımız var. Yaptıklarımızı anlatıyoruz. Bunların devamı için de Zonguldak'ımız için de geleceğimiz, yarınlarımız, evlatlarımız için de herkesin istediği daha iyi bir Zonguldak için destek rica ediyoruz. Allah'ın izniyle de daha önce dediğimiz gibi inşallah yüzde 60'la bu ipi göğüsleyip 1 Nisan sabahı bismillah deyip kaldığımız yerden devam edeceğiz işlerimize" ifadesini kullandı.

Kaynak: Ercan Demir