Başkan Alan, Vali Mustafa Tutulmaz'a yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Vali Mustafa Tutulmaz'ın ilimizden ayrılacak olmasını değerlendirdi. Vali Mustafa Tutulmaz'ın 3 yılda Zonguldak'ta büyük işler başardığını belirten Başkan Ömer Selim Alan şunları söyledi;

“ÜZÜLDÜK”
"Gerçekten Sayın Valimizle 3 yıla yakındır uyumlu bir şekilde çalıştık 3 yıl 2 ay herhalde. Bu süreçte güzel çalışmalar yaptık. Tabii ki onun şahsında ve kendi şahsında insan üzülüyor Takdir büyüklerimizin. İnşallah yeni gelecek Valimizle de daha önce planladığımız devlet yatırımları ve çalışmaları devam ettiririz. Sayın Valimize bugüne kadar ki emekleri, destekleri, şehrimize katkısı için teşekkür ediyorum.
Özellikle  OSB anlamında, ticaret anlamında, iş insanlarıyla, belediyelerle ilgili  ve bizlerle çok koordineli bir şekilde, uyumlu şekilde çalıştı. Allah yolunu bahtını açık etsin. Minnettarız, emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyoruz kendisine. İnşallah bundan sonra da ailesiyle, sevdikeriyle mutlu, sağlıklı bir yaşam sürer diye dua ediyoruz Sayın Valimiz için.

(Haber – Ercan Demir)