Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Yeniceliler  Derneği'ni ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Alan, "Yenicelilerin desteği ve duasıyla hizmetlerimizde kaldığımız yerden daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz inşallah" dedi.

BAĞBAŞI: ZONGULDAK'TA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR DEĞİŞİM VAR. BÜYÜK ZONGULDAK İÇİN EL ELE VERECEĞİZ

Yeniceliler Eğitim Kültür Turizm Spor ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı, Selim Alan'ın çalışmalarıyla Zonguldak’ta büyük bir değişimin olduğunu ifade etti.
Büyük Zonguldak için hep birlikte el ele vereceklerini ifade eden Dernek Başkanı Bülent Bağbaşı şunlar söyledi:

"Öncelikle Sayın Başkanımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz. Hoş geldiniz derneğimize ve ayaklarına sağlık. Önümüzde bir yerel seçim süreci var. Bu seçim sürecinde de kendisine başarılar diliyoruz. Süreç içerisinde bizim Yeniceliler Derneği olarak yapacağımız bir durum olursa da her zaman buradayız 
Biz bu süreç içerisinde yaptığınız hizmetleri görüyoruz. Eksikler var mı? Var. Ama iyi niyetinizden çalışma azminizden, çalışmanızdan memnun olduğumuzu da söyleyelim. Eyvallah. Hani bizim de gördüğümüz aksakları da size ilettiğimiz dönemler oldu. Bu süreç içerisinde Zonguldak'ta bir değişim var. Fark edilebilir bir değişim var. Bu değişimi hep beraber görüyoruz. İnşallah daha güzel, daha büyük bir Zonguldak için el ele verip Zonguldak'a daha iyi yerlere, layık olduğu yerlere çıkartmak lazım.  kendi adıma şahsım adına söylüyorum. İnşallah daha başarılı daha önümüzdeki süreçte daha faydalı hizmetleri olur"

SELİM ALAN: YENICELİ HEMŞİRELERİMİZİN DESTEĞİYLE HİZMETLERİMİZ KALDIĞI YERDEN DAHA HIZLI DEVAM EDECEK

Zonguldak Belediye başkanı ve Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Dr Ömer Selim alan yaptığı konuşmada Yenicelilerin desteği ile hizmetlerine kaldığı yerden daha hızlı devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

"Ben de başkanımıza ve tüm Yeniceli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizleri burada çok güzel şekilde ağırladılar, sohbet ettik. inşallah daha önce de olduğu gibi bu dönemde de Yeniceli hemşehrilerimizin desteğiyle, duasıyla, oylarıyla Yeni Zonguldak kaldığı yerden  hizmetlerimiz daha hızlı şekilde devam edecek. Ben hepsine katıldıkları için, bizleri dinledikleri için, misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Aileleriyle beraber oylarına talip olduğumu bir kez buradan tekrar ediyorum. Hepsine teşekkür ediyoruz"
Ziyarette Başkan Alan Yeniceliler Derneği’ne üye formunu imzaladı.

Kaynak: Ercan Demir