Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, Bem Bir Sen ve Öz Sağlık İş Sendikası'nı ziyaret etti. Başkan ve Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, Bem Bir Sen İl Başkanı Satılmış Öztürk ve Öz Sağlık İş Sendikası İl Başkanı Recai Özcan ve  sendika üyeleriyle bir araya geldi.Başkan Alan sendika üyelerine slaytla 5 yılda yapılan projeleri ve çalışmaları anlattı ve destek istefi.
Ben bir Sen ve Sağlık Sendikası üyeleri Başkan Alan'a tam destek vereceklerini ifade ettiler.
Başkan Alan yaptığı konuşmada sendika üyelerine şu şekilde seslendi;

"YENİ DÖNEMDE ÇOK DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ"

"Yeni dönemde belediye olarak inşallah bugüne kadar yaptığımızın daha fazlasını yapacağız  Eski döneme göre tabii farklıyız. 2019'da bu sadece adaylık ve projelerimizi anlatıyorduk.Şimdi ise hizmet olatirak heybemiz Dolu. Ve karnemiz sağlam. 5 yılda zaten hepimiz bu değişimi, gözle görülür şekilde yaşıyoruz zaten. İstiyoruz ki devamını getirelim. Yarım kalmasın. Geri gitmeyelim. Kim için yapıyoruz? Sizler için bizler yarınlarımız için, evlatlarımız için yapıyoruz. Zonguldak Emeğin başkentidir. Cumhuriyetin ilk vilayeti Zonguldak'ımız daha fazlasını hak ediyor. Bu sefer daha da güçlüyüz. Ailemiz genişledi. Cumhur İttifakı adayı olarak. Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle Cumhur İttifakı adayıyız. İnşallah daha güçlü şekilde seçimi alıp, hayallerimizi, taleplerimizi Cumhurbaşkanımızı, hükümetimize daha gür sesle ileteceğiz ve daha çok hizmeti Zonguldak'ımız için isteyeceğiz. 

"HEP BERABER BAŞARACAĞIZ"

İnşallah koparıp alacağız. 5 senede yaptığımız gibi. Hepinizin desteğinr ihtiyacım var. Güvenimiz tam. Duanıza beraber başaracağız. 2019'da seçimi aldığım zaman söylemiştim. Bu seçimi kaybedeni yok. Kazanan Zonguldak olur demiştim. Bu seçimde inşallah gene hep beraber kazanacağız.

"ZONGULDAK HİZMETİN ÇOK DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR"

"Memleketimiz kazanacak ki daha fazlasını istiyoruz. Hak ediyoruz. Gerçekten de hayal ediyoruz artık. Ne yazık ki bizden önceki dönemlerde hayal kurmak biraz zordu. En ufak hizmetlerde bile ne yazık ki aksamalar oluyordu. Ama gerçekten 5 yılda radikal kararlar aldık. Hep beraber Büyük işlere imza attık. Yeterli mi? Değil. Eksiklerimiz var mı var. Aklımızda kalanlar var. Vatandaşımızın bu saatten sonra yeni Zonguldak'la ilgili, özellikle kültür sanat anlamında daha fazla talepleri var. Haklı olarak. Hep beraber inşallah başaracağız.

"6 ŞUBAT'TA HAYAT DURDU... ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN"

6 Şubat felaketinin birinci yıl dönümü. Gerçekten 2023 yılında 6 Şubat'ta hayat durdu. Hepimiz aynı yıkımı yaşadık. Rabb'im bir daha göstermesin.  Yaraları hep beraber sarmaya çalışıyoruz. Ne kadar büyük bir millet olduğumuzu zaten o gün hemen kenetlendik, bir araya geldik, el ele, gönül gönüle. 53 bin tane canımız gitti. Allah mekanlarını cennet eylesin. İnşallah böyle depremleri sadece ülkemizin hiçbir ülkenin insanlık adına yaşamayız. Tabii bizlere de hem manevi anlamda olsun hem de belediyemiz anlamında da sıkıntılar yaşattı. Niye? Haklı olarak bütün yatırımlarımızı, daha önceden planladıklarımızı Deprem olduğu için ki bizler de oradaydık. 53 bin tane insanımızı kaybettik. 11 şehir altüst oldu. Tabii bir şey diyemedik haklı olarak ve bütün yatırımlar o bölgeye kaydı. Çünkü orada taş ve taş kalmamışken insanlarımız başını sokacak bir yer bulmakta zorlanırken biz bunları isteyemezdik. Ama inşallah bundan sonra daha fazlasını daha iyisini inşallah hep beraber yapacağız.

Kaynak: Ercan Demir