Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine Togg aracını verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğrenim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile Kozlu'da karşılaştıklarında Togg aracına binmek istediklerini söylediler. Belediye Başkanı Alan, Togg aracını bir günlüğüne öğrencilere tahsis etti. 
Üniversite öğrencileri Togg aracın içerisinde çektikleri video mesajda şunları söylediler,”
"Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileriyiz. Kozlu’da 2 gün önce Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan ile karşılaşmıştık. Kendisine Togg aracına binmek istediğimizi, milli gururumuzu test etmek istediğimizi, bu sürüşü, bu konforu test etmek istediğimizi söyledik. Saolsun bizi kırmayıp, hemen 2 gün sonra bize Togg aracını tahsis edip şu an bizi okula bıraktırıyor. Başkanımıza bize böyle bir değer verdiği için, bu aracı bize tahsis ettiği için çok teşekkür ediyoruz ve bütün sene boyunca kendisini böyle isteklerimizle rahatsız edeceğimizi bildiriyoruz. Kampüse de geldik, aracı da çok beğendik. Çok teşekkür ederiz."

Haber Merkezi

Editör: Oğulcan Öz