Zonguldak'ta Elvanazarcık Belediye Başkan aday adayı olarak ilan edilen Hasan Şeker için Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe başkanlığında aday tanıtım toplantısı düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Elvanpazarcık Belediye Başkan adayı Hasan Şeker'i tanıttı

Düzenlenen toplantıya CHP Elvanpazarcık Belediye Başkan adayı Hasan Şeker ve partililer katıldı.

ZAİMOĞLU: HASAN ŞEKER ŞİMDİLİK ADAY, 31 MART'TA BELEDİYE BAŞKANI OLACAK

CHP merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu Aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada Hasan Şeker'in şimdilik aday olduğunu 31 Mart'ta ise Belediye Başkanı olacağını belirterek şunları söyledi:

"Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe eee başkanlığımıza hoş geldiniz. Değerli Zonguldaklı hemşehrilerimize şunu ilan ediyoruz. Şu anda 31 Mart 2024 seçimlerinde, belediye seçimlerine, Elvanpazarcık beldemizin, güzel beldemizin, Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Sayın Hasan Şeker, huzurunuzda. Kendisinin tanıtım noktasında buraya davet ettik. Köylerde ve beldelerde zaten bir hayli tanınmakta. Kendisine biz burada başkan adayı olarak tanıtıyoruz ama Zonguldak kamuoyunda şunu ilan ediyoruz. Huzurunuzda Elvan,pazarcık'ın Başkanı Hasan Şeker. Tekrar söylüyorum. Belediye başkan adayımız bugün diyoruz ama 31 Mart 2024 tarihinde Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hasan Şeker'dir"

ŞEKER: BELDEME EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET ETMEK İSTİYORUM

CHP Elvanpazarcık Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Şeker'de Elvanpazarcık'a en güzel şekilde hizmet etmek istediğini ve 28 yıllık belediyecilik tecrübesini hizmete yansıtacağımı belirterek şunları söyledi:

"Elvanpazarcık Belediye Başkanı adayı olarak 28 yıl belediyeciliğimlr en güzel projelerden sergilemek istiyorum. Yaşatmak istiyorum ve yaşamak istiyorum. Allah'ın izniyle bu başarıyı elde edeceğimize inanıyorum. Ben Beldeme güzel hizmetlerimi yapmak için bu yola çıktım. Ve Yapacağıma da inanıyorum. 5393 sayılı belediye kanunununu hem uygulayıp hem yaşatmayı istiyorum. Ve 28 senelik belediyecilik uzmanlığımı burada sergilemek istiyorum. Halkıma en güzel şekilde hizmet etmek istiyorum. 7 mahallemiz var. Her mahalleye ait büyük güzel projelerim var. " dedi.

Kaynak: Ercan Demir