Osman Zaimoğlu düzenlediği basın toplantısında, "Bir tane kültür müdürü var Zonguldaklı mıdır, değil midir, nerelidir bilmiyorum. Taner Dursun diye bir beyefendi. Takmış kafayı Zonguldakspor'un eski binasına. Ya bırak dokunma oraya. Oraya dokunmayı bırak. Benim zaten can çekişen, stadını yapamadığın maddi manevi destek olmadığın Zonguldakspor'um var. Şimdi gözü bile ona diktiler. Sıra ona geldi. Ya bırakın artık ya bu Zonguldakspor'la da uğraşmayı. Destek olun diyoruz bari köstek olmayın. Binasını yıkmak nedir? Ya yaptığın bir şey yok. İktidar var, Zonguldak'ı düşürmüşsün. Senin iktidar döneminde Zonguldak kaçıncı lige düşmüş? Bir futbol kulübü hangi ligdeyse o şehirde o ligdedir arkadaşlar. Bitirmişsiniz bu memleketi her şeyiyle beraber" şeklinde konuştu.

HANİ ZONGULDAK'A YENİ STADYUM YAPILACAKTI? YIKILMIŞ OLAN DUVARI DAHİ BİTİREMEDİLER"

Önceki dönem AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u belediye seçimleri öncesinde belediyeyi bize verin yeni stadyumu inşa edeceğiz" sözünü hatırlatan CHP merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu stadyumun hala yapılmadığına dikkat çekerek sözlerine şu şekilde devam etti:

"Hani seçimlerde Diyordunuz ya ben Zonguldak'ta şöyle bir sevdam var. Ben Zonguldakspor'a böyle hizmet ederim, şu olur, bu olur. O zaman Allah sağlık, sıhhat, afiyet versin, İl Başkanı Zeki Tosun. Ben söylemiyorum. Bak AKP İl Başkanının Söylediğini söylüyorum. (Yeni stadyum belediyeyle gelecek. Zonguldak Belediyesi'ni bize verirseniz Zonguldak'a stat yapacağız). Evet ama Şimdi sözlerini tuttular yeni stat. Mağara turizmine de hizmet ediyor duvarlar. Sözleri tuttular yeni stat. Ya Arkadaşlar iki senedir hepiniz buradasınız. Yıkılmış olan duvarı daha bitiremediler. Arkadaşlar ben mi başka bir şehirde yaşıyorum? Bunlar mı başka bir şehirde yaşıyorum? Zonguldak'a stat yapacağım diyen AKP aradan belediyeyi kazandıktan sonra iki bin yirminin haziran ayında bakım, onarım için ödenek geldi müjdesini veriyor Yani seçimlerden 4 ay evvel yeni kitap yapacağız Zonguldak Belediyesi'ne bize verin diyen AKP belediyeyi kandırdıkları insanlar sayesinde oy aldılar belediyeyi kazandılar. Ve 2020 Haziran ayında açıklama yapıyor. Diyor ki stadın bakım onarımını yapacağız. El insaf!"

Kaynak: Ercan Demir