Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu CHP için "CHP'ye oy Moy Yok" diyerek eleştiri yapan Çınartepe muhtarı Okan Girgin'e sert sözlerle karşılık vererek tepki gösterdi. Zaimoğlu isimleri geçen Asma ve Baştarla muhtarlarının konudan haberleri bile olmadığını belirtti. 
İŞTE ZAİMOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI
"Son olarak geçen hafta istemediğimiz olay yaşanmıştır. Zonguldak’ta yerel seçimler yaklaştıkça bazı insanlar kendilerine görev çıkarmaya çalışmıştır. Çınartepe mahalle muhtarı Okan Girgin'e artık birşey söylemek zorunda kaldım. Beni arayan ilk Asma Mahallesi Gürbüz Kuğu. Herhangi bir eleştiri de bulunmadığını ve kendisi muhtar olduklarını açıkladı. Bende Mehmet Çıkrıkçı muhtarı aradım. Kendisi de konudan haber olmadığını açıkladı. Okan Girgin'in yalan söylediğini açıkladılar. Hiç bir partiye olumlu olumsuz tavrımız olmaz dediler. 
Cumhuriyet balosunda 8 muhtarımız etrafımızı sardı. Konudan rahatsız olduklarını açıkladılar. Muhtarlara zarar verdiklerini açıklafılar. Bu külliyen yalan. İsteyen telefonla gerekli bilgiyi alır. Buradan hareketle muhtar kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum. Biz CHP olarak emeğin yanındayız. Değerli muhtarlarımızın yanındayız. Maddi ve manevi. Mahallenin sorununu çözmek demek halkın sorununu çözmek demektir.  Cumhuriyet Hak Partisi'ne sallamak bazı insanlar için kolaycılık oluyor. Herkes kendi görev alanı içerisinde görevini yapsın. 
Önümüzde yerel seçimler var. Aynı olgunlukla yerel seçimleri kardeşçe demokratik kurallar içerisinde seçimleri gerçekleştirelim. Kimse haksızlığa getirmeyi uğraşmasın. Getirirse altını çiziyorum kardeşim babam makamı ne olurda olsun misliyle hakettiği cevabı alır. Misli ile hakettiği değeri görür. CHP kullanmaya çalışan CHP'yi aşağı çekmeye çalışan insanlar sakın ola. Aksi takdirde alacakları cevap pek hoşlarına gitmeyecektir. Hodri meydan"
 

Kaynak: Ender Yüksel