Düzce’nin turistik ilçesi Akçakoca’da akşam saatlerinde meydana gelen sıra dışı kazada büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Ayazlı Mahallesi mevkisinde bulunan bir otelin otoparkında park halinde olan otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak uçuruma doğru kaymaya başladı.
ARAÇ KAYALIKLARA SAPLANDI
Edinilen bilgilere göre, Livadi Otel’in otopark alanında park edilmiş olan Zonguldak plakalı bir araç, sürücüsünün henüz tespit edilemediği bir anda geriye doğru hareket etti. Hızla uçuruma yönelen araç, şans eseri uçurumun hemen kenarında bulunan büyük kayalıkların üzerine oturarak durabildi. Deniz seviyesine metreler kala kayalıklara saplanan otomobil, çevredekilerde büyük panik yarattı.
EKİPLER TEYAKKUZA GEÇTİ
Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, aracın bulunduğu noktadan daha aşağıya düşmemesi için çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, kaza yerinde detaylı inceleme başlattı.








