TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, profesyonel Futbol Disiplin  Kurulu tarafından cezaya çarptırıldı.
Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Ankara Demirspor maçın son anlarından gelişen Zonguldak Kömürspor atağında  rakip ceza alına içinde kırmızı-lacivertli bir futbolcu  yerde   kalmıştı.  Hakem oyunu devam ettirince  Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular ve yedek kulübesi bu pozisyona penaltı gerekçesi ile  itiraz etmiş, Teknik sorumlu  olarak kulübede  yer alan Abdülkerim Koç, kırmızı kart görmüştü.
Bugün toplanan PFDK  Abdülkerim Koç’a 1 maç ceza  verdi.  TFF’den konu ile ilgili yapılan açıklamada şu  bilgilere yer verildi;

“7- ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. teknik sorumlusu ABDULKERİM KOÇ’un, 23.03.2024 tarihinde oynanan ANKARA DEMİRSPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 9.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi”
 

Muhabir: Ercan Aygün