Ak Parti 22-23 ve 27. Dönem Milletvekili Polat Türkmen seçim sonuçlarını değerlendirdi.
14 Mayıs Milletvekili ve 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren Türkmen, sonuçların ülke adına hayırlı olacağına inandığını belirterek, yeni seçilen milletvekillerine ve hükümete başarılar diledi. 
Zonguldak’ın yatırım anlamında şanslı bir il olduğunu belirten Ak Parti 22-23 ve 27. Dönem Milletvekili Polat Türkmen, hayata geçmesi gereken projelerin de takipçisi olacaklarını belirtti. 

Ülke ve Zonguldak için sonuçların hayırlı olduğuna inandığını belirten Ak Parti 22-23 ve 27. Dönem Milletvekili Polat Türkmen; “Sonuçların ülkemiz ve Zonguldak’ımız için hayırlı olduğu inancındayım. Zaten Cumhurbaşkanımız Dünya’nın tanıdığı, halkının inandığı bir lider. 21 yıldır halkını tanıyan bir lider. Felaketlerin yaşandığı ve savaşların olduğu ülkelerin ortasında bir coğrafyada olmamıza rağmen halkımız yine bu lidere güvendi ve tercihini Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana kullandı. İstikrar devam ediyor. Bu ülkemiz adına, Zonguldak adına çok önemli. Halkını tanıyan, ülkelerin tanıdığı bir liderle yola devam etmek ülkemiz için hayırlı olacaktır diye düşünüyorum. Liderine güvenen Türk halkına ve Zonguldak halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Zonguldak’tan seçilen arkadaşlarımızı da kutluyorum. Onlara inancım tamdır. Çünkü hepsi teşkilatın içinden gelen, sorunları bilen insanlar. Zaten Zonguldak yatırım anlamında şanslı bir il. Bizde elimizden geldiğince bu yatırımların takipçisi olacağız. Çok şükür hükümetimiz, bakanlarımız Zonguldak’ın projelerinin hayata geçmesi anlamında gerekeni yapmıştır. Zonguldak’ta olması gereken projeler hayata geçmiştir. Bundan sonra yapılacak olanlar zaten hükümetimizin, bakanlarımızın önünde vardır. Hepsinin hayata geçmesi yönünde Zonguldak idarecileri, sivil toplum kuruluşları, siyasiler ve bürokratlarımız ellerinden geleni yapacaktır. Hep beraber projelerimizin takipçisi olacağız. Öncelik şu olmalıdır diyebileceğimiz çok acil bir proje yok. Tünellerimizin bir kısmı yapıldı, geri kalanlar devam ediyor, karayollarımız tamam, hastanemiz yapıldı, kamu binalarımız yenilendi. Eğitim anlamında, sağlık anlamında, ulaşım anlamında hükümetimizin önünde duran projeler hayata geçti. Yeni yatırım alanları Filyos Vadi Projesi hayata geçti. Geri kalan kısmının da hayata geçmesi, istihdama, ülke ekonomisine daha çok katkı vermesi anlamında hükümetimizin bölgemize destek olacağına inanıyorum. Bizler de takipçisi olacağız. Zonguldak’ın daha güzel ve yaşanabilir bir yer olması için elimizden geleni yaptık.  Yeni seçilen arkadaşlarımızla, belediye başkanlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bundan sonra da yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın sandıktan çıkan karar en doğru karardır. Yeni hükümetimize başarılar diliyorum” dedi.
Özel Haber: Seda Fidan

Editör: Oğulcan Öz