Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. Tura kalmasının ardından kent merkezinde Millet İttifakı’nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için açtığı 4 ayrı seçim ofisinin ardından çarşı-pazar dolaşarak halktan destek istiyor.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, çarşı-Pazar dolaşarak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.
Başkan Halil Posbıyık, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından kent merkezinde 4 ayrı seçim ofisi açmış ve ekipleriyle birlikte saha çalışmalarına yoğun bir şekilde başlamıştı. Hafta sonu çarşı içi, Erdemir caddesi ve Cumartesi pazarında esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Posbıyık, Pazar günü seçim ofislerinde halkla görüştü, bugünde Ereğli pazarını dolaştı, Kılıçdaroğlu’na destek istedi.
Başkan Posbıyık’ın eşi Kdz. Ereğli Kadın gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ta hafta sonu Subaşı pazarı, Ormanlı Beldesi, Kızılcapınar Köyü ve Kepez pazarını dolaşarak Kılıçdaroğlu’na destek istedi.
Gezilerde Deva Partisi İlçe Başkanı Handan Aktimur, İyi Parti Milletvekili Adayı Yiğitcan Yıldırım, CHP önceki dönem İlçe Başkanları Sevdekar Aras ve Muhammet Arslan, belediye meclis üyeleri, Millet İttifakı bileşenleri, Türkiye Gönüllüleri ve Kılıçdaroğlu gönüllüleri de yer aldı.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz