TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda  kendi sahasında oynayacağı  Bucaspor maçının hazırlıklarına  devam ediyor.

Teknik Direktör  Şenol Demir nezaretinde  Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.

Daha sonra teknik taktik çalışması yapan futbolcular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Grupta lider durumda bulunan rakipleri karşısında çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirten  Şenol Demir, oyuncularını bu maça  motive etmeye çalışıyor.

Kırmızı-Lacivertli ekipte sakat olan  Ercüment Eray Ataklı ve Embiye Ayyıldız’ın tedavileri  devam ettiği için  antrenmana çıkmadılar. Bu iki önemli futbolcu Pazar günü oynanacak Buca maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Zorlu müsabaka ile ilgili  değerlendirmede bulunan Zonguldak Kömürspor, çok güçlü bir takımla oynayacaklarını ifade ederek şunları  söyledi” Çok iyi, güçlü ve çıkışta olan bir takımla oynayacağız. Değer olarak inanılmaz pahalı bir takım. Hepsi üst liglerden transfer edilen oyunculardan kurulu bir  takım. Onlarda kazanıp liderliklerini  devam ettirmek isteyeceklerdir. Ama biz  evimizde güçlüyüz. Zonguldakspor’uz. İnşallah onları buradan puansız göndermeyi düşünüyorum. İnşallah öyle olacak.Bu zorlu maçta taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Sakat olan Ercüment ve Embiye bu maçta da yok.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi