Zonguldak Belediye başkanı Dr. Ömer Selim Alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Listesini değerlendirerek, "En iyi liste bizim liste Zonguldak'ta rekor oy alacağız" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde  iftar programına katılan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,  Zonguldak'a döndü.

Başkan Alan,  gazetecilerin milletvekili aday listeleri ve gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

Zonguldak'ta en iyi listenin AK Parti listesi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak'ta ve Türkiye genelinde AK Parti'nin rekoru oy alacağını belirterek şunları söyledi;

"MİLLETİN EVİNDE İFTARA KATILDIM"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, milletin evi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde iftarımızı açtık. 
Sayın Cumhurbaşkanımızla iftar sonrası sohbet ettik ve konuşmaları yaptılar. 20 Nisan Perşembe günü Filyos’ta buluşmak üzere ayrıldık.
Geçtiğimiz günde milletvekili adaylarımızın tanıtımı için Ankara'daydık. Ankara Arena'da Cumhurbaşkanımız hem seçim beyannamesinini açıkladı hem de milletvekili adaylarının tanıtımını yaptı.
Tabii ki benim Ankara’da Çevre Bakanlığı, SGK ve TOKİ‘de ziyaretlerim oldu. 

"EN İYİ LİSTE BİZİM LİSTEMİZ VE REKOR OY ALACAĞIZ"

Milletvekili aday listesini değerlendiren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan;

 “ En iyi liste bizim liste ve onda hiçbir şüphe yok. Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezimizin bize açıkladığı liste en iyi listedir.
İllaki bu liste hakkında çeşitli yorumlar olacaktır ve bu tartışmalar bir hafta 10 gün içinde silinip gider.
AK Partinin iki önemli özelliği vardır. Birincisi vatan millet bayrak sevgisi, ikincisi Recep Tayyip Erdoğan sevgisidir.
Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefe ulaşmak için çalışıyoruz. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı balkon konuşması yaparken göreceğiz. Bunu çok iddialı söylüyorum, hem Zonguldak‘ta hem de Türkiye genelinde rekor bir oy alacağız. Milletvekili adaylık listemiz Zonguldak’a hayırlı olsun. En iyi liste bizim listemizdir.


"CUMHURBAŞKANIMIZIN TAKTİRİDİR..."

Zonguldak milletvekili adayı Muammer Avcı’nın İl Başkanlığı’ndan istifa etmeden birinci sıradan aday gösterilmesi yönünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Alan; “ Muammer Avcı’nın milletvekili adayı oluşu tamamen Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiridir” dedi. 


"BOŞ VAAT EDENLE GERÇEK HİZMET YAPANI HALKIMIZ AYIRT EDECEKTİR"


Zonguldak’da kaç milletvekili çıkarmayı hedefliyorsunuz sorusuna Başkan Alan; "Bugüne kadar hep üç vekili aldık, gönül ister ki dört olsun beş olsun. Ama biz elimizden gelenin fazlasını yaparak rekor oy almak istiyoruz. Hep Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem de genel seçimlerde rekor bir oy alacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Çünkü vatandaşlarımız yapan ile yapmayanları bilir. Bu Zonguldak‘ta da aynı şekildedir genelde de aynı şekildedir. Cumhurbaşkanımızın iktidari ile birlikte yaptığı hizmetleri çok iyi biliyoruz.
Boş vaat eden, hiçbir şey yapmayan ve havanda su döven ile yapanı bu millet her zaman olduğu gibi yine ayırt edecektir. Halkımızın gereken desteği vereceğinden de eminiz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Oğulcan Öz