Saadet Partisi İl başkanı ve milletvekili aday adayı Burak Erol, Zonguldak'tan kendisi ile beraber toplam 20 milletvekili aday adayının başvurduğunu ifade etti.
Parti il binasında aday adaylarının katılımı ile birlikte basın toplantı düzenleyen Burak Erol seçim gündemini ve seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Saadet Partisi İl Başkanı ve Zonguldak milletvekili aday adayı Burak Erol, "Türkiye Taşkömürü Kurumuna bin işçi aldı. Bu belediye başkanı milletvekili hükümet yetkilileri ile görüşmüyorlar mu. Emekli olan personel sayısı bilinmiyor mu. Bu arkadaşların hükümet nezdinde hiç bir gücü yok. Türkiye Taşkömürü Kurumuna 10 bin işçi alınması gerek. Derhal gerekli atılımların yapılması gerek.
Hayat bağlılığı arttı vatandaşın alım gücü düştü ve vatandaşım sağlıklı bir iftar yapması mümkün değil. Kıymanın kilosu 300 ve sağlıklı bir iftar yapması mümkün değil.
Şuanda 20 adet aday adayımız var. Millet ittifakı olarak tek başımıza da aday çıkartabiliriz ortak aday da çıkartabiliriz şu anda bunu kararını genel merkezimiz verecek" dedi.
Burak Erol, adaylar ne zaman netleşecek sorusuna, "Siyasette zaman kavramı yoktur" diyerek cevap verdi.
Basın toplantısında aday adayları toplu fotoğraf çekti.

SAADET PARTİSİ MİLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI:
HALE KURT
HASAN KORKMAZ
ISA KARTAL
ISMAIL USTÜNYER
KERIM BOZACI
MEHMET ULU
MURAT AKCA
MUSTAFA KARAAL
MÜSLIM ALTUNKAYA
NACI CiV
NERMIN KARAAL
NURETTIN BÜYÜKYONCA
SEMIHA GÖKTAS
VELI SEVER
YASAR KURTMAN
YUSUF ÇETIN
SABRİ DEMİRYÜREK
HALİL KORKUT
MUSTAFA TASÇI
HASAN KORKMAZ


(Haber merkezi)

Editör: Haber Merkezi